Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye sektionsleder i Fødevarestyrelsen hos VeterinærSyd i Vejen?

Fødevarestyrelsen, Vejen

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
12-06-2019

Brænder du for ledelse, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk driftsenhed med fokus på dyresundhed, -velfærd og -eksport? Vi tilbyder en spændende hverdag i et stærkt lokalt lederteam, hvor dine kompetencer inden for personaleledelse og styring kommer i spil.

Om stillingen
Som vores nye sektionsleder skal du være med til at lede enhedens teams, som består af engagerede medarbejdere, primært dyrlæger, teknikere og HK’ere og bliver nærmeste leder for ca. 25 medarbejdere. Gennem din ledelse skal du være med til at sikre, at enheden kan opfylde sine mål, og at sikre trivsel, motivation og samarbejde både hos medarbejderne og på tværs af teams og enheder.

Du får en bred kontaktflade i hele Fødevarestyrelsen og kommer til at indgå i velfungerende samarbejder med styrelsens andre veterinære enheder og eksterne samarbejdsparter så som politi og beredskabsstyrelse. Du skal også repræsentere Fødevarestyrelsen i møder med andre myndigheder og eksterne interessenter som landmænd, dyrlæger, dyretransportører mv.

Du vil indgå i VeterinærSyds ledelsesteam, som pt. består af en Veterinærchef og to sektionsledere. Som sektionsleder får du selvstændigt ansvar og stor mulighed for at sætte dit præg på den daglige drift i enheden. Der er desuden rig mulighed for sparring med lederkolleger både lokalt og i andre veterinærenheder om ledelsesmæssige og faglige problemstillinger. Gennem dit arbejde med personaleledelse og styring og det tætte samarbejde i ledelsesteamet, får du gode muligheder for at udvikle dine lederevner i stillingen.

Om dig
Vi ser gerne at du:
• Er uddannet dyrlæge, jurist eller har en anden relevant uddannelse. Du har mod på, og gerne erfaring med personaleledelse, ledelse af teams og distanceledelse. Har du ikke ledelseserfaring, men et åbenlyst ledelsestalent, er din ansøgning også velkommen.
• Fra tidligere jobs – gerne i en offentlig arbejdsplads eller anden politisk styret organisation - har vist, at du har flair for at arbejde med driftsopgaver og kan sætte klare mål for dine medarbejdere og for dig selv.
• Har en værdibaseret ledelsesstil, hvor anerkendelse, tillid, respekt og ordentlighed er nøgleord, og du omgås både medarbejdere, kolleger og kunder med naturlig venlighed, engagement og myndighed.
• Har et godt overblik og derigennem kan udstråle ro, træffe beslutninger i pressede situationer og samtidig holder humøret højt.

Om os
VeterinærSyd er en moderne offentlig arbejdsplads, som udgør en af de fire decentrale Veterinærenheder i Fødevarestyrelsen. Vi arbejder med dyrevelfærd, dyretransport, veterinært beredskab og fiskesygdomme. Enheden er arbejdssted for ca. 80 medarbejdere, hvoraf størstedelen arbejder på distancen.

Hvornår skal du starte
Vi vil gerne have, at du tiltræder 1. august 2019 eller hurtigt muligt herefter, men vi venter gerne på den rette til stillingen

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en chefkonsulentstilling i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Der vil være mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Tjenestestedet er Fødevarestyrelsen i Vejen.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. dyrlæge autorisation mv. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 12. juni 2019.

Vi forventer at afholde samtaler den tirsdag den 18. juni.

Test vil indgå som en del af rekrutteringsprocessen.

Yderligere oplysninger om jobbet
Du er velkommen til at kontakte veterinærchef Signe Hvidt-Nielsen på telefon 7227 5920, Sektionleder Katja Hartvig på telefon 7227 5643 eller sektionsleder Lotte Brink på telefon 7227 5950, og du opfordres til at læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
12-06-2019
Kviknummer:
LJA-73813211
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ledelse,
Offentlig administration
Beliggenhed