Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye proaktive og handlekraftige uddannelseskonsulent?

Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o

Midtsjælland
Oprettet:
08-05-2019
Udløber:
28-05-2019

Til Center for Pædagogik har vi brug for en ny kollega som uddannelseskonsulent til vores efter- og videreuddannelsesteam (EVU), da vores gode kollega, gennem mange år, har valgt at gå på pension. Du har nu chancen for at få ansvar for EVU, i samarbejde med uddannelsesleder og tre konsulenter.

På Professionshøjskolen Absalon lægger vi vægt på, at undervisningen har et højt fagligt niveau og er meget tæt på den pædagogiske praksis.

I Center for Pædagogik ser vi praksisfeltet i vores region som de vigtigste samarbejdspartnere ift. forskning, uddannelse og fortsat udvikling af regionen. Vi tilrettelægger undervisningen med vægt på sammenhæng mellem teori og praksis, og med brug af såvel kropsligt-kreative som refleksivt-analytiske kompetencer.

Din profil
Du skal primært arbejde med administrative og understøttende EVU opgaver. Du skal håndtere mange bolde og arbejdet kan opleves komplekst. Derfor er din evne til at skabe overblik og vedholdenhed til at lande alle opgaver, vigtige egenskaber. Du kan derfor se dig selv i følgende:

Du har gode relationskompetencer. I samarbejdet med både kolleger og eksterne samar-bejdspartnere lægger du vægt på både at lytte, facilitere dialog samt at nå frem til en afkla-ring og skabe retning.

Du trives med en blanding af udviklings- og mere driftsorienterede opgaver. Vi udvikler løbende vores EVU-udbud, så de bliver endnu bedre, mens den daglige drift samtidig skal fungere optimalt. Derfor trives du med mange forskellige opgaver.

Du har flair for tal og sprog. Vi arbejder med en skarp økonomisk målstyring og er en blandt flere udbydere af uddannelse og kompetenceudvikling. Derfor har vi brug for dig til at binde trådene sammen mellem økonomiske nøgletal og medvirke til at formulere nye spændende tiltag, som bidrager til at videreudvikle den pædagogiske profession.

Du er analytisk skarp og god til at kommunikere på skrift og i tale. Den gode kommunikation spiller en væsentlig rolle i vores hverdag. Du forstår derfor vigtigheden af at kommunikere klart og på en god og konstruktiv måde, så dit budskab når ud til alle.

Derudover forventer vi os, at du har:

  • kendskab til pædagoguddannelsen og/eller den pædagogiske efter-/videreuddannelse
  • kendskab til og gerne erfaring fra pædagogisk praksis
  • erfaring med konsulentopgaver, projektstyring, administrative funktioner og systemer
  • en uddannelse på kandidatniveau
  • egen bil.

Dine arbejdsopgaver
De primære opgaver består i at designe, tilrettelægge, udvikle og kvalitetssikre kurser, diplomuddannelser og øvrige praksisudviklingsforløb i samspil med underviserne og aftagerne. Hvis du synes nedenstående opgaver lyder interessante så er du på rette vej:

Særligt ansvar for den økonomiske opfølgning af teamets løbende opgaver. Du skal udarbejde månedsstatus for EVU-opgaver, kontrakter, forecast samt lave budgetopfølgning. Du skal samle og arkivere for- og efterkalkulationer, samt orientere leder og team om ændringer i nøgletal. Der vil også være opfølgning med projektenheden om økonomi til brug for statusopgørelser.

Allokering og drift. Du samarbejder med HR om aftaler i forbindelse med ansættelse af eksterne undervisere. Du laver løbende opfølgning på allokering af centrets egne undervisere, undervisning, køresedler m.m. Du har ansvar for vores studentermedhjælper og du deltager i centrets ledermøder.

Diplomuddannelse. Ændringer i studieordningen skal du være med til at implementere/føre ud i livet og du skal være med til at udvikle nye moduler, uddannelsesplaner m.m. Realkompetencevurderinger og meritsager har du ansvaret for bliver samlet og arkiveret.

Markedsføring og håndtering af nye opgaver. Der er en række administrative opgaver forbundet med at følge op på Åbne Udbud, rekvirerede opgaver, EVU-praktikvejlederuddannelsen, sprogteamet, ligesom du også skal være med til at følge op i forhold til rekvirenter og netværk. Herudover har du ansvaret for at følge op på årshjulet vedrørende hjemmesiden, og at udvikle kampagner og PR-materialer. Du skal også planlægge og medvirke i nye tiltag sammen med kolleger.

Du vil blive tilbudt sidemandsoplæring og løbende sparring. Desuden arrangerer vi interne kurser ved overgang til nye administrative systemer i Absalonregi. Vi arbejder løbende med at udvikle nye didaktiske udbud og løsninger for diplomuddannelse, kurser, sparringsforløb og udviklingsprojekter til en bred kreds af aftagere og Åbne Udbud.

Dine kollegaer
Center for Pædagogik består af ca. 100 medarbejdere, der arbejder med grunduddannelse af pædagoger, efter- videreuddannelse og forskning, på det pædagogiske område. Vi har grunduddannelse i hhv. Roskilde, Slagelse, Vordingborg og Nykøbing F. og gennemfører videreuddannelsesforløb og forskning i hele Region Sjælland.

Du vil blive en del af et EVU-team på fire innovative og handlekraftige konsulenter og en uddannelsesleder, hvoraf du og dine tre kollegaer har fast base på pædagoguddannelsen i Roskilde. Møder og opgaver vil dog forekomme på alle vores lokationer.

Vi arbejder tæt sammen som team med tråde til andre centre, administrationen og underviserne på pædagoguddannelsen. Vi har en åben og venlig omgangsform og holder jævnligt personalemøder med fokus på faglig udvikling og fælles retning. Du skal til dagligt referere til uddannelseslederen for EVU teamet.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 12. august 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte centerchef Margit Nygård Mikkelsen 7248 1331, chefkonsulent Henrik Emil Worsøe 7248 1268 eller specialkonsulent Pia Beier Lund 7248 1553
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” øverst til højre på denne side, senest den 28. maj 2019.
  • Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 7. og 17. juni 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Praktisk information
Oprettet:
08-05-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-73181157
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
ÅBENRÅ MENIGHEDSRÅD
Syd- og Sønderjylland
Aarhus Universitet
Østjylland
Andre jobs fra samme virksomhed