Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig jurist til erstatningsområdet i Skattestyrelsen

Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade

Storkøbenhavn
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
07-06-2019

Bliver du motiveret af fagligt spændende og alsidige, juridiske problemstillinger? Er du samtidig
dygtig til erstatningsret og kan omsætte og formidle din faglige viden klart og præcist?

Vi søger en fagligt engageret medarbejder, som kan arbejde selvstændigt og effektivt, og som synes, at det er sjovt og fagligt udviklende at arbejde med konkrete sagsbehandlingsopgaver og servicere borgere og virksomheder på en professionel og forståelig måde.

Dine arbejdsopgaver
Som jurist på erstatningsområdet bliver det din opgave at foretage en nøje erstatningsmæssig vurdering af den sag, som er baggrunden for erstatningskravet, og udarbejde en tilkendegivelse af, om erstatningskravet imødekommes eller afslås. Bringes et afslag videre til domstolene, er vi behjælpelig med sagens videre behandling hos Kammeradvokaten.
Dine opgaver vil være følgende:

  • Konkret sagsbehandling i forbindelse med erstatningssager
  • Tværgående koordinering og styring på området
  • Procesarbejde, videndeling og erfaringsopsamling
  • Ministerbetjening på erstatningsområdet
  • Eventuel undervisning.

Det bliver dit ansvar at varetage sagsbehandling af erstatningssager på vegne af den samlede Skatteforvaltning. Det giver mulighed for at få et stort indblik i nogle af de centrale hovedopgaver i Skatteforvaltningen, og du kommer til at arbejde med klassiske, juridiske problemstillinger inden for både erstatningsretten, ejendomsret og formueret samt skatte- og afgiftsret. Derudover vil du, i et vist omfang, også få mulighed for at løse faglige og processuelle opgaver på skatte- og afgiftsstrafferettens område, herunder indsigelsessagsbehandling.

Dig og din faglighed
Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur., cand. merc. jur. eller lignende. Vi ser gerne, at du har erfaring med erstatningsret, men også gerne interesse for strafferet, og har erfaring med juridisk sagsbehandling.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du er grundig og har en høj kvalitetssans
  • Du har gode skriftlige formuleringsevner; du mestrer at omsætte svært juridisk stof til en forståelighed for en borger eller en virksomhed
  • Du er samarbejdsorienteret og motiveres af at arbejde sammen med mange forskellige interessenter. Du forstår værdien af at skabe gode relationer og at lytte, lære og forstå dine interessenters behov for at lykkes med de rigtige resultater og det gode samarbejde
  • Du har stærke kommunikative evner og formår gnidningsfrit at håndtere henvendelser fra borgere i komplicerede sager
  • Du er løsningsorienteret, proaktiv og tager ansvar.


Om straffeproces – dit kontor
Ud over erstatningssager løser Straffeproces spændende og meget varierede opgaver inden for skatte- og afgiftsstrafferetten på hele Skatteforvaltningens område og understøtter den konkrete sagsbehandling af straffesager, som varetages i 4 straffesagsenheder.

Vi er et forretningsorienteret juridisk kontor, der - ud over juraopgaverne - arbejder med strategi og udvikling, forretningsoptimering og processer, kommunikation, minister- og direktionsbetjening, data- og analyseopgaver og meget andet.

Organisatorisk hører vi til i fagområdet Jura i Skattestyrelsen. Jura er delt op i to underdirektørområder – Proces og videndeling samt Skattefaglig afdeling. Proces og Videndeling dækker det processuelle og strafferetlige område inden for skatter og afgifter mv. Skattefaglig afdeling dækker alle områder vedrørende skat, moms og afgifter.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”søg jobbet” senest fredag den 7. juni 2019. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Lawaetz på telefon 72 38 70 38.

Du vil blive ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet restanceoplysninger og straffeattest.

Arbejdsstedet er indtil videre være Østbanegade 123, 2100 København Ø. Fra forventeligt 3. kvartal 2019 flytter vi til Copenhagen Towers i Ørestaden.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle.

Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.
Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
07-06-2019
Kviknummer:
LJA-73438841
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed