Menu

DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Aarhus Universitet, Campus København, søger en videnskabelig assistent på fuld tid i tre år

Aarhus Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
20-06-2019

DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse søger en fagligt og analytisk stærk videnskabelig assistent til undervisning, vejledning og mulighed for forskning til Afdelingen for Uddannelsesvidenskab med tiltrædelse 1. august 2019 eller snarest derefter.

Undervisningen vil være på Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab. Assistenten forventes, at varetage undervisningskoordination og holdundervisning i samarbejde med de øvrige videnskabelige assistenter. Hertil kommer vejledning, bedømmelse og eksamination.
Ansøgere med undervisningserfaring på relevant niveau, interesse for forskning, indgående erfaring og viden inden for særligt kvantitativ metode, og undervisningserfaring inden for uddannelsens specifikke fagområder, vil blive foretrukket. Den videnskabelige assistent forventes at kunne påbegynde undervisning allerede ved kommende semesters begyndelse 1. september 2019.

Du skal indgå i et team af videnskabelige assistenter, der varetager holdundervisningen på uddannelsen i samarbejde med modulkoordinatorer og –undervisere. Du skal som person både kunne arbejde yderst selvstændigt, og kunne indgå konstruktivt i teamet af holdundervisere; du skal være entusiastisk på egne, teamets, uddannelsens og de studerendes vegne. Du skal have en relevant akademisk kandidatgrad, gerne erfaring med undervisningskoordination og gennemførelse af undervisning samt erfaring med vejledning og eksamensafvikling.

Læs mere om bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab på:
www.bachelor.au.dk/uddannelsesvidenskab/

Løn og ansættelsesvilkår:
I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation og principperne om Ny løn. Der er tale om en 3-årige stilling og med ansættelse pr. 1. august 2019 eller snarest derefter.

Arbejdssted:
Aarhus Universitet
Campus København
Tuborgvej 164
2400 København NV.

Yderligere information
Yderligere information om jobbet kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Pia Bramming 2184 4164 eller afdelings- og uddannelsesadministrator Lisbeth Helt Haahr, Helt@edu.au.dk eller 9352 1935.

Ansøgningen
Der vil blive afholdt samtaler den 27. juni 2019.

Formalia
Faculty of Arts henviser til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (Ansættelsesbekendtgørelsen).

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC Vedrørende kvalifikationskrav og stillingsindhold henvises til
stillingsstrukturnotatet.

Vedrørende ansøgning og bilag hertil henvises til vejledning for ansøgere til videnskabelige stillinger ved Arts.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på www.arts.au.dk


Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
20. juni 2019

 

Gem i min profil
Kontakt

Aarhus Universitet

 
Tuborgvej 164
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
20-06-2019
Kviknummer:
LJA-73916177
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej
Nordjylland
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Storkøbenhavn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o
Midtsjælland