Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dataanalytiker til DKCERT

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
21-04-2017
Udløber:
04-05-2017

DeiC på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) søger en dataanalytiker til DKCERT (Danish Computer Security Incident Response Team).


Dataanalytikeren skal ud fra et sikkerhedsperspektiv analysere mønstre i netværkstrafik og andre datakilder.


Jobbet

DKCERT indfører en ny tjeneste, der analyserer netværksdata med henblik på at opdage, afværge og efterforske angreb mod Forskningsnettet og de tilknyttede institutioner. Du bliver ansvarlig for at udvikle og drive tjenesten, herunder at kommunikere med kunderne og andre interessenter.


Du kommer til at implementere machine learning-algoritmer og foretage data-mining i et big data-miljø med henblik på at øge sikkerheden.


Vores forventninger til dine kvalifikationer:

• Diplomingeniør eller lignende teknisk baggrund med fokus på sikkerhed

• Grundlæggende kendskab til kryptering

• Relevante kvalifikationer inden for matematik og statistik

• Programmering i Python, Java, C og assembler

• Databasekendskab: SQL, NoSQL, gerne Neo4j

• Kendskab til distribuerede og parallelle systemer

• Erfaring med Netflow og lignende teknologier

• Interesse for informationssikkerhed og lyst til at arbejde i et lille, dedikeret sikkerhedsteamVi tilbyder dig

Du deltager i den spændende og samfundsnyttig opgave med at opbygge dataanalysetjenesten i samarbejde med den øvrige DKCERT-organisation, resten af DeiC og brugerne af tjenesten.


DeiC lægger stor vægt på faglig og personlig kompetenceudvikling, således at du hele tiden er ajour med it-udviklingen.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til AC-overenskomsten, CO10/LC-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for IT-medarbejdere (Prosa) eller anden gældende overenskomst.


Stillingen er på 37 timer/uge og ønskes besat pr. 1. maj 2017 eller snarest derefter.


Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.


Kontaktoplysninger

Du er velkommen til at kontakte chef for DKCERT Henrik Larsen på e-mail henrik.larsen@cert.dk eller på telefon 93 51 11 00 for yderligere oplysninger.


Ansøgning

Vi skal modtage din online ansøgning senest torsdag d. 4. maj 2017.


Åbn linket "ansøg online", udfyld ansøgningsformular og vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser.


Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.


DKCERT (Danish Computer Emergency Response Team), et varslingscenter for internetsikkerhed, er en afdeling i DeiC (Danish e-Infrastructure Cooperation), placeret på DTU. Vi arbejder med at løse informationssikkerhedsrelaterede opgaver for de danske universiteter og andre brugere på forskningsnettet. Det gælder blandt andet sårbarhedsscanning af netværk, oplysning om sikkerhedsbrister i it-systemer og behandling af brud på informationssikkerheden. Derudover udvikles løbende på produkter til uddannelses- og forskningsverdenen.


DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.600 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
21-04-2017
Udløber:
04-05-2017
Kviknummer:
LJA-45535112
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT,
Salg
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: