Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefdistriktstandlæge - Narsaq (vikariat), Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
27-02-2019
Udløber:
22-03-2019

Chefdistriktstandlæge – Narsaq (vikariat)

Trives du i et selvstændigt arbejde, hvor alle dine kompetencer kommer i spil?

Tæt samarbejde med det øvrige personale

Selvom der forventes en høj grad af selvstændighed, så er der mulighed for fagligsparring med kollegaer. Klinikken er fuldt digitaliseret og up-to-date. Som leder vil du få ansvar og mulighed for at planlægge distriktets drift i tæt samarbejde med dygtige medarbejdere i tandplejen.

Børne/ungdoms- og voksentandpleje

  • Som tandlæge i Narsaq møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Du er tandlæge for alle i byen. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art.
  • Dine arbejdsopgaver vil også omfatte administrative opgaver, herunder planlægning af klinikkens drift, personaleopgaver, samt øvrige administrative opgaver som forefindes på klinikken.

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne, særligt indenfor cariesbehandlinger. Vi følger en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungdomstandplejen, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til. Der vil være mulighed for faglig sparring via det elektroniske journalsystem og digital røntgen.

På klinikken er der fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.

Du har ret til selvstændigt virke

  • Vi søger dig med selvstændigt virke, da du skal arbejde som eneste tandlæge i Narsaq distriktet.
  • Det er afgørende at du brænder for dit fag og har stor drivkraft for at behandle tænder, da du nogle dage kan have mange patienter.
  • Du er god til at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger.
  • Det er en fordel, at du har kendskab til elektroniske journaler og digitalrøntgen. Vi registrerer efter OCR, fører elektroniske journaler i vores IT-system COSMIC, samt anvender det digitale røntgensystem VisiQuick.
  • Som person er du handlekraftig og selvstændig. Du behandler ofte patienter alene hvorfor disse egenskaber er vigtige.

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

Narsaq

Narsag, også kaldt Sletten, er beliggende i Sydgrønland og breder sig ud over et stort, fladt område. Byen ligger på en halvø adskilt af sundene mellem Tunulliarfik og Ikersuaq. Narsaq by er udgangspunkt for mange aktiviteter og udflugter, da byen ligger tæt ved indlandsisen som kan nås med båd. Her er også mulighed for vandring og lystfiskeri.

Tiltrædelse:

Vi tilbyder et vikariat fra d. 1. maj til 1. august 2019.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201902080 ;

Ansøgningsfrist: 22. marts 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 34 43 94, mobil (+299) 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Praktisk information
Oprettet:
27-02-2019
Udløber:
22-03-2019
Kviknummer:
LJA-71078942
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed