Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center Manager til INANO

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
24-04-2019

Ved Carbon Dioxide Activation Center (CADIAC), Interdisciplinary Nanoscience Center (iNANO), Aarhus Universitet, er en 2-årig stilling som center manager (AC-TAP) ledig med tiltrædelse snarest muligt. Der er finansiering til 2 års ansættelse. Såfremt der fremskaffes yderligere ekstern finansiering til centrets videreførelse, er der mulighed for forlængelse i stillingen.

iNANO er blandt Europas førende nanoscience centre, og centret har stærke forskningsaktiviteter, der spænder bredt fra fysik og kemi til molekylærbiologi. Centret huser desuden bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser inden for nanoscience med 150 aktive studerende og 150 ph.d.-studerende. Læs mere om centret på www.inano.au.dk.

Stillingsindhold
Du vil blive involveret i den daglige drift af Danmarks Grundforskningsfonds Center, CADIAC, hvor en del af arbejdet vil bestå i at hjælpe centrets ledelse med diverse administrative opgaver, herunder afrapportering til Danmarks Grundforskningsfond og andre fonde. Stillingen involverer ligeledes hjælp til fundraising, der er relevante for centerets virke, udarbejdelse af videnskabelige artikler samt opgaver i forbindelse med arrangement af workshops og konferencer. Indkøb af instrumenter og i begrænset omfang bidrag til undervisning kan også blive en del af opgaverne. Center manageren vil blive tovholder for samarbejdet med de to udenlandske forskningspartnere, som deltager i centeret. Gode engelske og tyske sprogkundskaber vil derfor være en fordel.

Kvalifikationer
Stillingen forudsætter en ph.d.-grad i kemi. Der vil blive lagt vægt på stor ekspertise inden for emner som materialekemi, organisk syntese og metalkatalyse. Ligeledes skal vedkommende være dygtig til at formulere sig skriftligt på engelsk og dansk og gerne have erfaring med at forfatte videnskabelige artikler. Det er vigtigt, at ansøgeren er imødekommende og god til at kommunikere både mundligt og skriftligt. Ansøgeren skal kunne arbejde struktureret og selvstændigt med evnen til at være proaktiv i forhold til arbejdsopgaverne. Gode computerfærdigheder, f.eks. erfaring med Excel og kendskab til hjemmeside-administration, ønskes. Basalt kendskab til økonomi og regnskabsføring vil være en fordel.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte CADIAC centerleder, professor, dr. scient. Troels Skrydstrup (ts@inano.au.dk).

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante fagforening.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
24. april 2019

 

Praktisk information
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
24-04-2019
Kviknummer:
LJA-72500833
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed