Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde med optimering af processer og løbende forandringer?

Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 112

Fyn
Oprettet:
04-04-2019
Udløber:
23-04-2019

Har du lyst til at være i en kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, udsyn og et stærkt kollegialt sammenhold, er det måske dig, der skal være med til at udvikle kontoret for Operationel Produktionsstyring i Middelfart.

Vi søger projektkonsulenter, der har lyst til at være med til at skabe et solidt fundament for Gældsstyrelsens hovedsæde i Middelfart.

Blik for helheden
Kontoret Operationel Produktionsstyring søger projektkonsulenter, der skal være med til at supportere, sparre og understøtte Gældsstyrelsens driftscentre. Dette sker gennem tværgående organisatoriske projekter indenfor produktionsstyring.

Som vores nye projektkonsulent skal du understøtte Gældsstyrelsens operationelle produktionsstyring, og du vil skulle fungere i krydsfeltet mellem driftscenter og stabskontor.

Dine opgaver vil blandt andet være følgende:

  • Kommunikation, rådgivning og sparring med driftscentrene indenfor produktionsstyring
  • Understøtte driftscentrene i performanceledelse og driftsledelse, blandt andet ved brug af driftscentertavler, enhedstavler og projekttavler
  • Understøtte driftscentrene i styring og udvikling, herunder proceskortlægning samt procesoptimering indenfor produktionsstyring
  • Gennemføre analyseopgaver med henblik på at måle, løfte og udvikle produktionsstyringen
  • Bistå projektleder gennem alle projektfaser, herunder yde råd og sparring
  • Være sparringspartner og bistå ledelsen med støtte til faglige områder
  • Deltagelse i ad hoc opgaver/mindre projekter

Du skal kunne trives med både de dybe længerevarende projekter, og med at kunne gå på tværs af opgaver med et helhedsorienteret blik for den samlede produktionsstyring.

I kraft af din funktion får du en bred kontakt- og samarbejdsflade med Gældsstyrelsens ledelse, sagsbehandlere og faglige eksperter. Det er derfor afgørende, at du kan skabe gode relationer og kommunikere på alle niveauer – både mundtligt og skriftligt.

Da dit arbejde vedrører meget kontakt til Gældsstyrelsens fem driftscentre, må det påregnes, at der vil være en del rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.

Projektkonsulent med forretningsforståelse
Det vil være en stor fordel, hvis du har en solid erfaring indenfor facilitering, procesoptimering, procesledelse og produktionsstyring. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men kendskab til LEAN vil være en fordel.

Du skal trives i en organisation, hvor forandringer er konstante, og at du har blikket for detaljen, der er nødvendig for at sikre leverancer af høj kvalitet. Desuden har du et højt drive samt en positiv og løsningsorienteret tilgang. Du er god til at samarbejde på tværs af hele organisationen.

Vi lægger stor vægt på, at du matcher DNA’et i Gældsstyrelsen. Det betyder, at du skal være foregangsperson for en kultur, der er båret af ordentlighed og ansvarlighed. Vi arbejder i teams, og du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden – både i egne teams og på tværs af organisationen.

Kontoret for Operationel produktionsstyring – din nye arbejdsplads
Du vil blive en del af kontoret Operationel Produktionsstyring, som er placeret i afdelingen Stab og Styring i Gældsstyrelsen. Stab og Styring har til huse i Middelfart, som er Gældsstyrelsens hovedsæde.

Udover de opgaver, der ligger i kontoret for Operationel Produktionsstyring, varetager Stab og Styring en bred portefølje af opgaver, herunder blandt andet HR, Jura og Økonomi. Du vil komme til at referere til kontorchefen for Operationel Produktionsstyring.


Ansøgning og yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Olesen, birgitte.olesen@gaeldst.dk, tlf. 72 38 97 59.

Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale senest den 23. april 2019 via linket ”søg stillingen”.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 18 og uge 20 med tiltrædelse 1. august 2019 eller snarest derefter. Der vil muligvis indgå en test i ansættelsesforløbet.

Der vil forud for ansættelsen indhentes restanceoplysninger og straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Teglgårdsparken 112, 5500 Middelfart.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS overenskomst.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet, og ansættelsesområdet afhænger i øvrigt af ansættelsesformen.

Gældsstyrelsen
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Praktisk information
Oprettet:
04-04-2019
Udløber:
23-04-2019
Kviknummer:
LJA-72220148
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed