Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærk studentermedhjælper til Koncern HR i departementet

Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet

Storkøbenhavn
Oprettet:
10-01-2019
Udløber:
24-01-2019

Vil du bidrage til at gøre HR mere datadrevet og bistå med de mange opgaver, der ligger i HR årshjulet? Så har vi stillingen til dig i Koncern HR i Miljø- og Fødevareministeriets departement.

Vi søger en engageret og faglig dygtig samfundsvidenskabelig studentermedhjælper til at indgå i Koncern HR's arbejde. Koncern HR er ansvarlige for HR i departementet, og har en myndigheds- og koordinerende HR rolle i ministeriet. Vi indgår i arbejdet med at løfte ministeriets målsætninger og betjener departementets ledelse samt ministeriets koncernledelse.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du motiveres af et arbejde med mange forskellige opgaver, og kan se dig selv i følgende:

 • Flair for tal.
  Du har styr på tal og Excel og er god til at analysere og kvalitetssikre data
 • God formidler.
  Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt også til nogen med en anden faglighed end din
 • Struktureret.
  Du er god til at strukturere dit arbejde og er ansvarsbevidst om kvaliteten af dit arbejde og får afleveret inden for deadline
 • Ikke til at slå ud af kurs.
  Du navigerer godt i en omskiftelig arbejdsdag, og er indstillet på at løse mange forskellige opgaver

Hvad kommer du især til at arbejde med
Du bliver del af Koncern HR med i alt 18 medarbejdere, herunder to studentermedhjælpere. Som student vil dine opgaver være varierede, og du vil skulle bistå opgaver i forbindelse med kontorets opgavevaretagelse bredt set. Der vil være mulighed for stort, selvstændigt ansvar i løsningen af dine opgaver.

Du vil særligt skulle levere opgaver til de medarbejdere i kontoret, som har ansvaret for at udarbejde udtræk, rapporter og analyser på HR-data og HR-økonomi. Dertil kommer ad hoc opgaver i kontoret, herunder research- og formidlingsopgaver, samt planlægning og afvikling af personalekonference o. lign.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes med 15 timer ugentligt fordelt på 2-3 dage i ugen, så dine arbejdsdage kan forenes med dine studier. Der vil være perioder med høj arbejdsbelastning, hvor vi forventer fleksibilitet fra dig. Tilsvarende er vi også fleksible omkring eksamensperioder og ferier.

Ansættelsen sker efter fællesoverenskomst mellem Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområde er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er indtil videre departementet, Koncern HR, Holmens Kanal 42, København K.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til teamleder Mette Blangshøj på tlf. 61 88 90 46.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer senest 24. januar 2019.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Praktisk information
Oprettet:
10-01-2019
Udløber:
24-01-2019
Kviknummer:
LJA-69505955
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed