Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytikere til nyoprettet efterretningsanalyseenhed i kriminalforsorgen

DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN

Storkøbenhavn
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
28-05-2019

Kan du bidrage til at udvikle og målrette kriminalforsorgens efterretningsindsats, så vi bliver bedre rustet til at handle proaktivt i forhold til trusler mod sikkerheden i vores institutioner? Hvis ja, så kan du være et bud på en kommende analytiker i efterretningsanalyseenheden i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Stillingerne i efterretningsanalyseenheden
Vi søger et antal analytikere til en nyoprettet efterretningsanalyseenhed. Som analytiker skal du bidrage til at skærpe kriminalforsorgens operationelle parathed gennem udarbejdelse af fokuserede analyser rettet mod konkrete trusler og andre forhold, der kan udgøre en trussel mod sikkerheden i de danske fængsler og arrester.

Du og din profil er vigtig
Du er analytisk skarp, har en veludviklet kritisk sans og et operativt fokus i dit arbejde.

Du er målsøgende og kan levere resultater, og du har veludviklede og specialiserede kompetencer med fokus på samspillet mellem indhentning, bearbejdning, analyse og rapportering i efterretningsarbejdet.

Du er nysgerrig af natur, har sans for detaljen og en udpræget grad af vedholdenhed. Du motiveres af at afdække sammenhænge, der ikke er umiddelbart synlige, og omsætte disse til konkret handling.

Vi lægger samtidig vægt på følgende:

  • Solid erfaring med at arbejde efterretningsbaseret i en sikkerhedsorganisation
  • Godt kendskab til kriminalforsorgens arbejdsområde er en fordel
  • Du er udadvendt, holdspiller og har særdeles veludviklede samarbejdsevner
  • Du evner at formidle budskaber i skrift og tale til en bred kreds af modtagere
  • Du tager initiativ og skaber fremdrift
Din arbejdsplads
Vi tilbyder dig et job i en organisation i rivende udvikling og med meget dedikerede medarbejdere.

Efterretningsanalyseenheden er en del af Koncern Sikkerhed, der er kriminalforsorgens centrale sikkerhedsenhed og organisatorisk en del af Center for Straffuldbyrdelse. Sammen med den øvrige sikkerhedsorganisation i kriminalforsorgen er Koncern Sikkerhed ved at gennemgå en omfattende omstillingsproces.

Med afsæt i kriminalforsorgens flerårsaftale for perioden 2018-2021 skal efterretnings- og sikkerhedsarbejdet styrkes, således at kriminalforsorgen gennem opbygning af en højere grad af operationel parathed bliver bedre i stand til at målrette tiltag over for ellers uforudsete sikkerhedsmæssige udfordringer.

Som led i det arbejde er der etableret fire fagenheder i Koncern Sikkerhed, herunder efterretningsanalyseenheden. De øvrige enheder vil have fokus på sikkerhedsstandarder (regimer, procedurer og teknisk udstyr), radikalisering/voldelig ekstremisme og organiseret kriminalitet/bander. Der vil være en høj grad af samarbejde og sparring mellem de enkelte enheder og med kriminalforsorgens områder og institutioner.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der vil kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdspladsen er beliggende Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er typisk 1-2 måneder.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 28. maj 2019.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 23 og 24.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos enhedsleder Mads på telefon: 40122807.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Du kan i øvrigt læse om os på www.kriminalforsorgen.dk

Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-73356751
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed