Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og erfaren lederkollega med højt drive søges til enheden Insolvens 1, Middelfart

Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 19

Fyn
Oprettet:
23-04-2019
Udløber:
07-05-2019

Er du ambitiøs, og kan du opbygge, udvikle og drive en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Motiveres du af at arbejde med højt specialiserede medarbejdere i et betydningsfuldt arbejde? Så bliv én af vores ledere i Gældsstyrelsen.

Der er tale om en udfordrende stilling, hvor du sammen med dine lederkolleger er med til at sikre, at vi lykkes med og bidrager til udviklingen af Gældsstyrelsen.

Rollemodel – der kan skabe motivation og resultater til gavn for samfundet
Insolvens er defineret som en specialopgave i Gældsstyrelsen og er placeret i både Driftscenter Roskilde, Thisted og Middelfart.

Som leder af Insolvensenheden er det vigtigt at have fokus på den dybe faglighed i opgaverne og den høje kvalitet i løsningen samt evnen til at kunne tilegne sig ny viden i forhold til ledelsesgodkendelser på sager samt sparring med dine 20-25 medarbejdere i enheden.

Opgaverne på insolvensområdet tæller bl.a. konkursbehandling og rekonstruktion, tvangsopløsning, likvidation, kreditorordninger og gældssanering.

Du har en god forståelse for driftsstyring, og du har det daglige ansvar for personale, økonomi og udvikling samt planlægning, prioritering og styring. Du formår at understøtte den strategiske udvikling og målfastsættelsen inden for eget område, og du tager ansvar for at skabe sammenhæng mellem overordnede strategier og produktionsmål.

Du omsætter strategier, politikker og mål til håndgribelige pejlemærker, som medarbejderne kan arbejde målrettet efter. Du følger op på mål inden for eksempelvis produktionsresultater og performance samtidig med, at du bidrager til trivsel og højt engagement blandt medarbejderne. Det forventes derfor, at du kan sparre med medarbejderne om såvel faglige som personalemæssige spørgsmål.

Du refererer til underdirektøren for driftscentret, som du forventes at bistå i den daglige kontakt til erhvervslivet og borgerne i forhold til sager inden for eget team. Derved sikrer du, at Gældsstyrelsen i enhver sammenhæng optræder professionelt og korrekt. Du guider din underdirektør til at håndtere problemer, inden de opstår, og du sørger for, at i hele tiden afstemmer retning og fokus. Samtidig ønsker dine lederkolleger sig en medspiller med stort ”M”, som tænker ”vi” i stedet for ”jeg”, og som vil være med til at opbygge, udvikle og drive en kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn i et stærkt kollegialt sammenhold.

Stærk lederprofil med fokus på drifts- og produktionsstyring
Du har en relevant uddannelse med en stærk lederprofil samt lysten til at sætte dig ind i den faglighed, som vi arbejder med indenfor gældsinddrivelse. Det er en fordel, at du har et solidt kendskab til reglerne om offentlig forvaltning og gerne anden relevant viden om bl.a. inddrivelse, inddrivelseslovgivningen, skattelovgivningen mv.

Vi er ambitiøse, og det samme er du i forhold til din ledelse, hvor du motiveres af en god balance mellem produktionsstyring, drifts- og procesoptimeringer. Du har præferencer for at skabe overblik og har samtidig styr på detaljerne og sætter en ære i at skabe fremdrift i teamet.

Vi ser gerne, at du har erfaring som leder, og at denne erfaring kan være opnået i en større (politisk) organisation. Det er vigtigt, at du har det gå-på-mod og den gejst, som kræves, når man arbejder med et udfordrende område som inddrivelse af gæld fra borgere og virksomheder. Du har en afklaret og udviklende tilgang til lederrollen, så du kan være leder med nærvær, tydelighed og personligt overskud. Du er udadvendt og har gennemslagskraft i din ledelsesstil og samtidig en god kommunikator med lyst til samarbejde.

Ansøgning, kontakt og løn
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via linket senest d. 7. maj.

Har du spørgsmål vedrørende stilling og jobindhold, er du velkommen til at kontakte underdirektør Ulrik Pedersen på 72 38 84 44. Vedrørende HR-relaterede spørgsmål er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Iben Stiager Hvorslev på 42 80 96 07.

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 21. maj og anden samtalerunde den 5. juni. Der vil i rekrutteringsforløbet mellem første og anden samtalerunde indgå en personprofilanalyse og en logisk test.

Ansættelse er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest. Der vil blive foretaget et restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Stillingen forventes besat varigt i lønramme 36 med mulighed for tillæg. Stillingen forventes som udgangspunkt besat på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet vil være Teglgårdsparken i Middelfart. Forventet starttidspunkt er den 1. august 2019.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte en bosætningskonsulent, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Bosætningskonsulenten Anne Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.

Gældsstyrelsen
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Praktisk information
Oprettet:
23-04-2019
Udløber:
07-05-2019
Kviknummer:
LJA-72748681
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed