Menu

Alsidig servicemedarbejder til fleksjob eller deltidsstilling på campus Vordingborg

Campus Storstrøm - Lærer, pædagog, CFU Sjælland - informationssamlingen og kantine, Vordingborg

Sydsjælland inkl. Møn
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
10-05-2019

På Professionshøjskolen Absalon lægger vi ikke skjul på, at noget af det vi er rigtig gode til, er at tilbyde vores studerende forskellige typer campus. Vores studerende, medarbejdere og ledere møder et attraktivt og levende campusmiljø. Vi vil både have fysiske og virtuelle campus og en kombination af disse. Det betyder noget for os, at vores campus alle har den samme høje standard, og lever op til vores og andres ambitioner og forventninger.

Vi søger nu en alsidig og engageret servicemedarbejder. Sammen med resten af serviceteamet i Vordingborg skal du være med til at løse de mange forskelligartede opgaver, der naturligt er på et campus fuld af studerende og medarbejdere.

Din profil
Du bliver en del af serviceteamet i Facility Service på Absalon, hvor alle medarbejdere bidrager til, at vores campus opleves attraktive for vores studerende og medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i nedenstående profil:

Du forstår vigtigheden af at have overblik over situationen. Du kan bevare roen, og du løser opgaver med præcision, også når det begynder at spidse til eller der opstår problemer.

Du går altid til opgaven med en positiv indstilling. Det er naturligvis dig, der er på pletten og forsøger at løse problemet, hvis vores studerende, medarbejdere og leder oplever udfordringer, når de benytter vores bygninger og udstyr.

Du har styr på det digitale univers. Du har IT-kompetencer og du er hjælpsom. Hvis der er noget teknisk, der driller hjælper du med at løse det, eller finder hurtigt andre der kan.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en relevant uddannelse og/eller erfaring inden for bygningsdrift eller lign.
  • Har kørekort og egen bil til rådighed
  • Taler og skriver dansk og engelsk

Dine arbejdsopgaver
Som teknisk servicemedarbejder i Facility Service vil en typisk arbejdsuge for dig være præget af følgende opgaver:

Support når opgaven kræver det. I løbet af en dag er der mange forskellige opgaver, der skal løses – du starter morgenen med klargøring af lokaler, f.eks. opstille borde/stole til et seminar i salen samt tømme skrallebøtter og askebære udvendig. Derefter skal du hjælpe med en skærm i et undervisningslokale, der ikke fungerer, samtidig med at din kollega ringer, og har brug for hjælp til andre serviceopgaver. Fysisk krævende opgaver som f.eks. at flytte inventar m.m.

Kvalitetskontrol er en del af hverdagen. Du skal være med til at udføre kvalitetskontrol og service af vores bygninger.

Projektarbejde på tværs af campus. For at vores teams kan tilbyde de bedste muligheder, der er ens for alle i organisationen, arbejder vores teams i Facility Service også på tværs af campus. Det kan være omkring logistik og planlægning ifm. studiestart, kurser, konferencer

Dine kollegaer
Vi er rigtig gode til, og vi går meget op i at skabe holdånd og et godt fællesskab i Facility Service. Det betyder, at selvom vi er spredt over hele Region Sjælland, samarbejder alle serviceteam på alle campus på tværs. Du vil i Vordingborg indgå i et team på 4 medarbejdere. Vi har en god dialog og tone i vores team, da vi tror på det er vigtigt, for at styrke samarbejdet i teamet.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på deltid, svarende til 20 timer ugentligt.
  • Vi vil gerne have at du begynder senest den 1. august 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Serviceleder Jan Tim Nielsen på mobil 7248 2389 fra kl 9.00-10.00 dagligt eller på mail jtn@pha.dk. Jan kan træffes dagligt mellem kl 9.00-10.00.
  • Det forventes at der afholdes samtaler den 23. og 24. maj.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side.
  • Ansøgningsfrist er den 10. maj 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Gem i min profil
Kontakt

Campus Storstrøm - Lærer, pædagog, CFU Sjælland - informationssamlingen og kantine, Vordingborg

 
Kuskevej 1
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
10-05-2019
Kviknummer:
LJA-72504152
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Rengøring,
Håndværk & service
Beliggenhed