Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til direktionssekretariatet

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Storkøbenhavn
Oprettet:
30-04-2019
Udløber:
26-05-2019

Vi søger en skarp akademiker med gennemslagskraft, solide samarbejdsevner og god dømmekraft.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode.

Vi skal evne at placere data centralt på dagsordenen, tænke nyt og arbejde strategisk på både den korte og lange bane – og vi skal arbejde tæt sammen med mange forskellige ministerier, styrelser, regioner og kommuner.

Som medarbejder i direktionssekretariatet sidder du helt tæt på direktionen og chefgruppen. Du bliver et centralt bindeled mellem direktionen og resten af organisationen - og mellem direktionen, departementet og andre samarbejdspartnere. Du får indblik i alle de spændende opgaver, som SDFE løser og bistår med at sikre en koordineret sagsstyring med høj kvalitet, og du medvirker til at formidle vores faglighed.

Dine arbejdsopgaver
Du skal håndtere både strategiske opgaver og mere traditionel direktionsbetjening. Du trives med at have gang i mange opgaver og synes, det er en spændende udfordring at have overblik over det hele.

Du skal have styr på processer og sagsflow – mellem departementet og styrelsen og internt i huset – og du skal kunne formidle krav og forventninger til leverancer præcist og struktureret til kontorchefer og medarbejdere samt give kvalificeret sparring. Du skal også bidrage til at kvalitetssikre sager til direktion og til departement/minister.

Du får ansvar for at tilrettelægge og følge op på direktørernes møder og de faste direktions- og chefmøder. Denne opgave løser du og dine kolleger i direktionssekretariatet i et tæt samarbejde.

Om dig
Vi søger en kollega med minimum et par års erhvervserfaring, som har mod på at blive udfordret af nye opgaver tæt på direktionen. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og resultatorienteret. Vi forestiller os, at du

  • Har erfaring med at betjene en politisk eller administrativ ledelse fx fra centraladministrationen
  • Har en relevant akademisk uddannelse
  • Har god procesforståelse og er struktureret og omhyggelig
  • Har politisk forståelse og god dømmekraft
  • Kan kommunikere klart og præcist mundtligt og skriftligt
  • Har let ved at opbygge relationer og kan samarbejde med folk på tværs af faggrænser og institutioner

Endelig skal du være klar til en hverdag, der ofte er uforudsigelig, og hvor gode samarbejdsevner og godt humør er vigtige egenskaber.

Vi tilbyder
Der er tale om en spændende og udviklende stilling med gode muligheder for kompetenceudvikling. Stillingen er placeret i Direktionen, som består af direktøren og to vicedirektører samt tre andre kolleger. Direktionssekretariatet har desuden ansvar for strategiprocessen og den eksterne kommunikation. Vi har travlt, og vi lægger vægt på at fordele opgaverne, så alle har en hverdag, der hænger sammen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Flere oplysninger kan fås hos vicedirektør Stine Leth Rasmussen på tlf. 7254 5803 eller hos funktionsleder Søren Ranegaard Hammer på tlf. 7254 5795.

Ansættelse: 1. august 2019.

Ansøgning:
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 26. maj 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 23.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på http://www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

 

Praktisk information
Oprettet:
30-04-2019
Udløber:
26-05-2019
Kviknummer:
LJA-72926921
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed