Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske, Sundhedscenter på Diskoøen, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
28-02-2019
Udløber:
22-03-2019

Afdelingssygeplejerske til Sundhedscenter på Diskoøen

Trives du i en lederrolle og samarbejder du godt med alle?

Som afdelingssygeplejerske får du en hverdag fyldt med spændende og udviklende opgaver og stor indflydelse. Arbejdet er meget afvekslende, og hverdagen er præget af mange skift, hvor du skal tage stilling til både faglige og kollegiale udfordringer.

Din rolle som afdelingssygeplejerske skal være tydelig og du skal som leder og kollega være klar og imødekommende i din kommunikation, uddelegere opgaver, arbejde værdibaseret og have et stort overblik. Du bliver leder for en erfaren og stabil personalegruppe.

Vi forestiller os desuden at du har en vigtig rolle i vores samarbejde med samarbejdspartnere i byen. Dette omfatter bl.a. undervisning og supervision af byens øvrige institutioner, blandt andet alderdomshjemmet og psykiske bosteder.

Som afdelingssygeplejerske indgår du i vagtordningen med en sygeplejerske og en sundhedsassistent. Foruden Qeqertarsuaq betjenes også den tilhørende bygd Kangerluk af Sundhedscenteret.

Kvalifikationer

  • Ledelseserfaring er en fordel
  • IT på brugerniveau
  • Dobbeltsproget grønlandsk/dansk er en fordel, men intet krav

Hvem er du?

  • Kan motivere og lede andre mennesker
  • Nærværende og møder kollegaer i øjenhøjde
  • Gode kommunikative evner
  • Systematisk, logisk tænkende og arbejder værdibaseret

Hvem er vi?

Du bliver del af et velfungerende sundhedscenter med gode fysiske rammer og en vidunderlig udsigt. Her møder du dygtige og imødekommende kollegaer med et højt ambitionsniveau. Vi vægter dialog højt og samarbejder for det gode patientforløb og arbejdsmiljø. Vi er i alt 17 ansatte.

Respekt, tillid, omsorg og faglighed er Sundhedsvæsenets fælles værdier – nogle værdier vi arbejder efter, både i relation til patienterne og i personalegruppen.

Qeqertarsuaq – Diskoøen

Qeqertarsuaq ligger på Diskoøen i Nordvestgrønland. Der er ca. 850 indbyggere på øen. Her kan du køre hundeslæde året rundt, vandre i frodige bakker og vulkanske klippeformer samt sejle, fiske og se hvaler om sommeren. Du vil også opleve midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren.

Tiltrædelse:

1. maj 2019 eller efter aftale.

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201902084 

Ansøgningsfrist: 22. marts 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Regionssygeplejerske Sofie Broberg på tlf. (+299) 89 42 71 eller på e-mail: SOFI@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL 

Vi modtager kun ansøgning i PDF-format.

 

Praktisk information
Oprettet:
28-02-2019
Udløber:
22-03-2019
Kviknummer:
LJA-71118712
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed