Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt/lektor til læreruddannelse

UC Syddanmark, Haderslev

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
11-04-2019
Udløber:
06-05-2019

Hvis du vil med til at uddanne fremtidens lærere i et uhøjtideligt men seriøst og inspirerende fagfællesskab, så har vi en fast fuldtidsstilling som adjunkt/lektor ledig på vores campus i Haderslev med tiltrædelse den 1. august 2019.


Undervisningsopgaverne vil hovedsagelig ligge inden for det matematiske fagområde ved læreruddannelsen og efter- og videreuddannelsen.


Ud over undervisning vil der være opgaver inden for udvikling og forskning, typisk med fokus på samspil mellem teori og praksis, fagdidaktik og fagpædagogik.


Dine kompetencer

  • Du er uddannet cand.scient., mag.scient., cand.pæd. eller lignende med matematik som fag og har gerne en ph.d.-uddannelse.
  • Du har indgående kendskab til folkeskolen, dens aktuelle praksis og udfordringer.
  • Du har erfaring med undervisning på en videregående uddannelse.
  • Du har lyst til at undervise i dit fag og samarbejde med dine kolleger om at uddanne de bedste lærere.


Vi tilbyder
  • En varieret dagligdag med tæt kontakt til studerende og undervisere.
  • Et dynamisk og udviklingsorienteret miljø med vægt på det internationale og digitale undervisningsformer.
  • Samarbejde med praksis i grundskolen.
  • Samarbejde med kolleger fra læreruddannelsen og andre afdelinger ved UC SYD om undervisning, udvikling og forskning.


Ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt bekendtgørelse om stillingsstruktur ved blandet andet professionshøjskoler. Ved ansættelse som adjunkt er der krav om, at du inden for fire år gennemgår en lektorkvalificering, og i den forbindelse skal der afvikles en større del af undervisningsforpligtelsen inden for områderne videreuddannelse og forskning/udvikling. Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående lektorbedømmelse efter bekendtgørelse 1227 af 23.10.2018.


Ansøgningsfrist
Hvis det lyder som om, det er dig, skal du sende os din ansøgning via linket senest den 6. maj 2019.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 20.


Få mere at vide
Læs mere om læreruddannelsen og UC SYD på www.ucsyd.dk. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til studieleder Jacob Buris Andersen: jban@ucsyd.dk eller tlf. 72 66 50 37.


Om os
Læreruddannelsen i Haderslev har ca. 750 studerende og 35 fastansatte undervisere. Vi tilbyder læreruddannelsen som dagstudium, som delvis digitalt studium og som rent digitalt studium. Vi har ca. 100 internationale lærerstuderende som har deres baggrund et andet sted end Danmark og tager den fulde læreruddannelse ved UC SYD.

UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver fx lærere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker og lyddesignere. Mange vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionerne og driver udviklingsprojekter, fx i børnehaver, på skoler og sygehuse. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forandring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.

Praktisk information
Oprettet:
11-04-2019
Udløber:
06-05-2019
Kviknummer:
LJA-72462599
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed