Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt/lektor med koordineringsansvar

UCL Seebladsgade

Fyn
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
06-06-2019

UCL Ledelse og Organisation er en del af området Kompetence- og Organisationsudvikling i UCL. Vi udbyder lederuddannelserne Diplom i Ledelse og Akademiuddannelsen i Ledelse, hvilket giver os tæt kontakt til mange ledere og virksomheder, særligt på Fyn og i Trekantområdet. Vi har også uddannelser inden for HR og administration.

Vi oplever vækst på vore lederuddannelser; den udvikling har vi ambitioner om at fortsætte på både vore uddannelser og konsulentaktiviteter. Vi søger en medarbejder med stor faglighed inden for ledelse og HR, som vil indgå i underviserteamet samt varetage det faglige og koordinerende opgaver inden for udvikling, markedsføring og drift af vore udbud inden for AU Ledelse og HR.

Vi arbejder med en bred portefølje af opgave- og kundetyper inden for lederuddannelse og ledelsesudvikling, så solid undervisningserfaring, kendskab til vore uddannelser og god markedsforståelse er en fordel.

Dine opgaver

Du får til opgave sammen med vort dygtige underviserteam at drifte og videreudvikle vores uddannelsesudbud inden for AU Ledelse og HR, lige som du selv vil indgå i underviserteamet. Du skal i nær dialog med vore studerende og kunder sørge for, at vi har det helt rette fagudbud, og i tæt samarbejde med afdelingschef, underviserteam og studieadministrationen sikre en optimal planlægning af gennemførelsen af vore aktiviteter på uddannelsen.

Du vil være vores ankerperson ift vort kvalitetsarbejde på uddannelsen, vores udbudsstyring, bemanding af modulerne og ikke mindst løbende dialog og vejledning af vore studerende. Du skal også bidrage stærkt til udvikling af både faglighed, indhold og didaktik på uddannelserne herunder, herunder et øget fokus på digitale læringsformer. Du vil mindst 50% af tiden beskæftige dig med undervisningsrelaterede opgaver.

Vi arbejder i afdelingen på en nær kobling mellem vore undervisnings- og konsulentaktiviteter, og du vil indgå i nære samarbejder med både afdelingens og områdets konsulenter.

Din profil

Du har

  • Gode koordinerings- og samarbejdsevner kombineret med administrativ flair
  • Gode faglige kompetencer inden for ledelses- og HR-området
  • Kendskab til AU i Ledelse og HR
  • Stor undervisnings- og eventuelt konsulenterfaring inden for ledelses- HR-området
  • Persontræk som målorienteret, proaktiv og kvalitetsbevidst
  • Lyst til både at undervise og koordinere
  • En master-/kandidatuddannelse

Vi tilbyder

Du bliver del af en ny organisation med kompetente kolleger, en stærk forankring i uddannelsessektoren og tætte samarbejder med vigtige aktører i såvel offentlige som private erhverv. Vi har en stærk digitaliseringsdagsorden, og det vil være en fordel, hvis du kan bidrage til at realisere denne. Vi er nyligt fusionerende og er dermed i en stor forandringsproces, som rummer muligheder, som er større, end vi kender endnu.

I afdelingen for Ledelse og Organisation i UCL arbejder fast 14 konsulenter/uddannelsesfaglige medarbejdere samt en række timelærere og samarbejdspartnere. Afdelingen er en ud af fire afdelinger i området for Kompetence- og Organisationsudvikling.

Arbejdssted

Det primære arbejdssted vil være Seebladsgade 1 i Odense. Arbejdsstedet kan dog variere, da opgaver kan gennemføres på UCLs øvrige matrikler i Odense og Vejle.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fuldtidsstilling som adjunkt med min. 50% undervisningsrelaterede opgaver og max. 50% koordinerende opgaver.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer.

Ansættelse sker med ansættelse pr. 1. august 2019.Løn og ansættelsesvilkår aftales ifm ansættelsen og vil ske med afsæt i vilkår for adjunkt- og lektorstillinger i organisationen.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Kuno Johansen på mobil 23432726 eller på mail kujo@ucl.dk. 

Du kan også læse mere på www.ucl.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning senest torsdag den 6.juni 2019 via www.ucl.dk/job.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 17.juni og 24.juni 2019 eller efter aftale.

 

Om organisationen

1. august fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Den ny institution udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Vi har adresser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

 

 

Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
06-06-2019
Kviknummer:
LJA-73356746
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
ÅBENRÅ MENIGHEDSRÅD
Syd- og Sønderjylland
Aarhus Universitet
Østjylland
Andre jobs fra samme virksomhed