Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkter eller lektorer til Sygeplejerskeuddannelsen

Administration + Efter- og videreuddannelser

Storkøbenhavn
Oprettet:
22-05-2019
Udløber:
04-06-2019

Er du en engageret underviser med lyst og kompetencer til at bidrage til udvikling af landets største sygeplejerskeuddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP)? Så er du måske vores nye adjunkt eller lektor på 2. studieår eller 3. studieår, hvor du sammen med engagerede kolleger skal bidrage til realiseringen af KP’s nye strategi ”Fælles om fremragende undervisning”.

Om jobbet
Som adjunkt eller lektor vil du indgå i et tæt kollegialt samarbejde om planlægning, udvikling og evaluering af undervisnings- og læringsforløb på sygeplejerskeuddannelsen. Afhængig af din kompetenceprofil vil du desuden i forskelligt omfang have opgaver knyttet til tværprofessionelle uddannelsesforløb, efter- og videreuddannelsesaktiviteter samt forsknings- og udviklingsmiljøer.

Du kommer både til at undervise større hold og grupper af studerende, simulationsundervisning, samt give individuel vejledning og eksaminere. I KP Sygeplejerskeuddannelsen lægger vi bl.a. vægt på at:

 • der stilles høje faglige krav til de studerende inden for de temaer og fagområder, der undervises i
 • der løbende tilbydes feedback på de studerendes opgaver, aktiviteter og prøver
 • simulationsbaseret undervisning og digitalisering er integrerede elementer af undervisningstilrettelæggelsen
 • vi i undervisergruppen kontinuerligt arbejder sammen om at udvikle vores undervisningspraksis for at sikre høj kvalitet
Såvel undervisnings- som forsknings- og udviklingsopgaver sker i tæt tilknytning til professionens praksis, og du kommer derfor også til at samarbejde med kliniske undervisningssteder på Region Hovedstadens hospitaler, psykiatri samt i regionens kommuner.

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse og evt. også en ph.d.-grad.

Til 2. studieår søger vi to faglige profiler, der er stærke på et og gerne flere af områderne:

 • Solid indsigt i ældreområdet samt i primær sektor og herunder særligt erfaring med demens og tværprofessionalitet
 • Anvendelse af kvantitativ metode i en sundhedsfaglig kontekst
 • Innovation og erfaring med sundheds- og velfærdsteknologi i praksis
 • Naturvidenskabelige kompetencer særligt inden for neurologi og ældre.
Til 3. studieår søger vi en faglig profil, der er stærk på et og gerne flere af områderne:

 • Solid indsigt i sygepleje til akut og kritisk syge patienter og herunder særlig erfaring med patienter med cancer og tværprofessionalitet
 • Simulationsbaseret undervisning
 • Anvendelse af kvantitativ metode i en sundhedsfaglig kontekst
Herudover forventer vi, at du:

 • har stærke formidlingskompetencer, lyst til at undervise sygeplejestuderende og gerne undervisningserfaring
 • er visionær og engageret i at undervise, udvikle og evt. forske i tæt kontakt med professionspraksis
 • har klinisk erfaring – eller solid indsigt i professionspraksis og sundhedsvæsenet
 • ser en vigtig opgave i at bidrage til, at aktuel forskning kommer i spil i uddannelsen og i professionspraksis
 • værdsætter at indgå positivt i kollegiale samarbejdsrelationer og arbejdsfælleskaber, men kan arbejde med høj grad af selvstændighed
 • er fleksibel og trives med vekslende arbejdsopgaver og -mængder.
Vi kan tilbyde dig:

 • et spændende og udfordrende uddannelsesmiljø i en stor, dynamisk organisation med mange muligheder og visioner samt et stærkt arbejdsfælleskab
 • at være med til at præge den fremtidige uddannelse af sygeplejersker
 • et veltilrettelagt adjunktforløb og landets mest ambitiøse adjunktuddannelse
Din arbejdsplads
Sygeplejerskeuddannelsen er en del af Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelse, hvor vi tilsammen er 230 ansatte og 4300 studerende. På sygeplejerskeuddannelsen er der indskrevet ca. 3400 studerende, og der er ca. 150 undervisere og 6 uddannelsesledere. Du refererer til en uddannelsesleder, men vil også arbejde på tværs af den samlede sygeplejerskeuddannelse.

Københavns Professionshøjskole er etableret 1. marts 2018 som en fusion mellem professionshøjskolerne UCC og Metropol. Med en ny strategisk retning ’Fælles om fremragende undervisning’ sætter Københavns Professionshøjskole alle sejl til for at styrke undervisningen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er er på fuld tid og med tiltrædelse 1. august 2019 eller snarest derefter.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Dit arbejdssted er Tagensvej 86, 2200 København N. Der kan være enkelte opgaver på vores uddannelse i Hillerød.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole samt om vores sygeplejerskeuddannelse på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingerne på 2. studieår kan du kontakte uddannelsesleder Lene Just tlf. 5163 2820, mail leju@kp.dk. Og om stillingen på 3. studieår kan du kontakte uddannelsesleder Grisja Vorre Strømstad tlf. 41898854, mail grst@kp.dk

Interesseret?
Send din ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. publikationsliste via ansøgerknappen senest tirsdag den 4. juni 2019. Angiv gerne i din ansøgning hvilke(t) studieår du er interesseret i.

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 11. juni i 2019.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Praktisk information
Oprettet:
22-05-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-73467331
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed