Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkter eller lektorer til læreruddannelsen - Pædagogik og Lærerfaglighed

Administration + Efter- og videreuddannelser

Storkøbenhavn
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
27-05-2019

Er du en dygtig underviser, og synes du læreruddannelsen er spændende? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.

Ved Institut for Læreruddannelse er vi i gang med at implementere en ny studieordning og søger derfor et antal undervisere for at skabe kontinuitet og sikre kvaliteten i Læreruddannelsen. Med den nye studieordning har vi en ambition om at uddanne dygtige og fagligt kompetente lærere, der brænder for en spændende opgave i folkeskolen.

I øjeblikket er vi desuden optaget af at etablere en kultur med fokus på at skabe en fælles tilgang til undervisning, hvor omdrejningspunktet er Københavns Professionshøjskoles nye strategiske retning ”Fælles om fremragende undervisning”.

Jobbet
Vi søger et antal adjunkter eller lektorer til undervisning, vejledning og eksamen inden for Lærerens Grundfaglighed/LG i Pædagogik og Lærerfaglighed (PL), som består af modulerne:

  • Elevens læring og udvikling
  • Almen undervisningskompetence
  • Specialpædagogik
Du vil tillige, sammen med kolleger fra andre fag, komme til at undervise i intromodul, i bachelor- og praktikmoduler samt på læreruddannelsens netundervisning. Desuden vil der fremadrettet være opgaver i samarbejde med vores afdeling for videreuddannelse. Udover undervisningsrelaterede opgaver vil du i nogen omfang blive involveret i forsknings- og udviklingsaktiviteter på instituttet.

Din profil
Vi lægger vægt på en stærk faglig profil kombineret med et tydeligt professionsrettet sigte.
Vi forventer, du har en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for pædagogik, didaktik eller psykologi, gerne suppleret med en uddannelse på ph.d.-niveau, eller du har andre kompetencer inden for udviklingsopgaver.

Derudover forestiller vi os, at du:
  • er bekendt med og holder dig opdateret på den nyeste udvikling og viden inden for fagområdet
  • har undervisningserfaring og lyst til at uddanne fremtidens folkeskolelærere
  • kendskab til undervisning i relation til den lærerfaglige praksis og kan gøre din undervisning praksisrelevant
  • interesse for teknologi og digitalisering, som kan anvendes i den didaktiske praksis
  • har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med ledelse, kolleger og studerende om udvikling af læreruddannelsen
Din arbejdsplads
Du bliver en del af læreruddannelsens pædagogiske faggruppe. Det er vigtigt for os, at der er sammenhæng mellem de pædagogiske fag og de øvrige undervisningsfag, og derfor har vi fokus på videndeling og samarbejde om vores undervisningspraksis. Som vores nye kollega bliver du tilknyttet en mentor, der hjælper dig godt i gang med dine opgaver.

Ved Institut for Læreruddannelse har vi ca. 3.500 studerende og knap 250 ansatte. Stillingerne er organisatorisk placeret på den del af læreruddannelsen, der vedrører Pædagogik og Lærerfaglighed, hvor vi er ca. 50 ansatte i faggruppen.

Københavns Professionshøjskole blev etableret i marts 2018 gennem en fusion mellem professionshøjskolerne UCC og Metropol, og vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet. Vi har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse 1. august 2019.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Vi har opgaver på vores adresser på både Campus Carlsberg på Vesterbro og på Nyelandsvej på Frederiksberg.

Vil du vide mere
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Læreruddannelsen og Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Christa Maria Hauser på chmh@kp.dk eller kst. uddannelsesleder Mette Jørgensen på mejo@kp.dk

Interesseret?
Send os en motiveret ansøgning med angivelse af, hvilket eller hvilke moduler i Pædagogik og Lærerfaglighed, som du ser dig selv som underviser inden for.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen den 27. maj 2019.

Samtaler forventes afholdt den 5. og 6. juni 2019. Vi anvender case i forbindelse med samtalen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
27-05-2019
Kviknummer:
LJA-73364027
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed