Erfaren pædagogisk konsulent

Dansk Center for Undervisningsmiljø

Østjylland
12-06-2019
Expires
04-08-2019

Er du optaget af trivsel og gode undervisningsmiljøer for elever i grundskoler og på ungdomsuddannelser? Så er du måske DCUMs nye pædagogiske fagkonsulent.

DCUM søger en erfaren pædagogisk konsulent, der kan bidrage til centrets mangeartede opgaver omhandlende det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.

Dine opgaver
Dine opgaver vil bl.a. bestå i at rådgive skoler og uddannelsesinstitutioner i deres trivselsarbejde, herunder forebyggelse af mobning, arbejdet med motivation og elevinddragelse, de fysiske rammer, undervisningsmiljøvurderinger, trivselsmålinger etc.

Du skal omsætte og formidle viden om undervisningsmiljøer til praksis gennem bl.a. artikler, oplæg og workshops. Derudover skal du fungere både som deltager og projektleder i forskellige DCUM-projekter og samtidig varetage udgående konsulentopgaver.

Som pædagogisk fagkonsulent skal du etablere netværk og arbejde målrettet for at udbygge centrets eksterne samarbejdsrelationer. Du skal have flair for den gode relation og samarbejde med mange forskellige eksterne parter lige fra elever, undervisere, og skoleledelse til interesseorganisationer, myndigheder og ministerier.

Dit primære arbejdsområde vil være grundskoleområdet og til dels ungdomsuddannelserne, men du kan også indgå i projekter rettet mod centerets andre målgrupper.

Din profil

  • du har en relevant uddannelsesbaggrund.
  • du har målgruppekendskab fra grundskolen og måske også fra ungdomsuddannelser.
  • du har minimum 2 års erfaring fra praksis.
  • du har erfaring med projektledelse.
  • du er en dygtig skriftlig og mundtlig formidler.
  • du har flair for og kan lide arbejdet i en politisk ledet organisation.

Har du erfaring med fondsansøgninger, vil det være en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder
  • et job i et ambitiøst miljø, hvor vi vægter kvalitet og faglig udvikling gennem konstruktiv og anerkendende kollegial sparring.
  • en uformel arbejdsplads med plads til et godt grin.
  • en fast stilling med 37 t/uge i gennemsnit.

Om DCUM
DCUM er et uafhængigt statsligt videnscenter, der hører under Undervisningsministeriet. DCUM skal medvirke til at sikre og udvikle et godt fysisk, psykisk og æstetisk undervisningsmiljø på alle uddannelsessteder og et godt børnemiljø i alle dagtilbud. Læs mere på www.dcum.dk .

Yderligere oplysninger og ansøgning
Du ansættes i henhold til aftale mellem Finansministeriet og din faglige organisation. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, kan du kontakte souschef Bo Leervad Christensen på leervad@dcum.dk eller direktør Jannie Moon Lindskov på lindskov@dcum.dk .

Din ansøgning skal sendes til ansoegning@dcum.dk senest den 4. august 2019. I emnefeltet skriver du "Pædagogisk konsulent". Vi forventer at holde samtaler i uge 32 eller 33. Tiltrædelse 1. oktober.

Praktisk information

Dansk Center for Undervisningsmiljø

 
Blommevej 40
Telefon
Beliggenhed