Værktøjsmager/maskinarbejder

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
11-06-2019
Expires
30-06-2019

Vi søger en værktøjsmager / maskinarbejder til et af vore værksteder på DTU Mekanik. Værkstedet råder over et bredt udsnit af CNC maskiner og traditionelle maskiner.

Jobbet
Du skal være med til at starte et nyt værkstedskursus i digitalisering 4.0 for ingeniørstuderende. Al undervisning vil foregå på nye maskiner, bl.a. 4 stk. Okuma CNC fræser + drejebænke, BOY sprøjtestøbemaskiner, målemaskine, 3D printere og svejse simulatorer.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Være med til at starte et nyt kursus i digitalisering 4.0 på de nyeste maskiner.
 • Instruere studerende i CNC drejning, fræsning og montage på helt nye maskiner
 • Fremstilling af dele i forbindelse med forskningsprojekter
 • Montering og opbygning af mekaniske enheder i forbindelse med forskningsprojekter
 • Fremstilling af prototyper og fixturer for eksterne rekvirenter
 • Fremstille plast støbe forme.
 • Deltage i oplæring af værkstedets lærlinge
 • Vedligeholdelse af værkstedets maskinpark

Kvalifikationer
 • Uddannet som maskinarbejder eller værktøjsmager med arbejdserfaring gennem flere år inden for faget, gerne på forsøgsværksted eller tilsvarende alsidigt værksted.
 • Erfaring med CNC og CAD/CAM
 • Omhyggelig, kvalitetsbevidst og god ordenssans påregnes
 • Er god til at samarbejde og arbejde i grupper
 • God til at omgås unge mennesker

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Håndværkere i staten. Arbejdstiden er på 37 timer per uge (inklusiv frokostpause) samt flextid. Tiltrædelse 1. september 2019, gerne før.

Arbejdsstedet er Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag den 30. juni 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Jan Frank Pedersen på jfpe@mek.dtu.dk.

Se også vores web www.mek.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Mekanik bidrager til såvel den grundlæggende som den videregående undervisning inden for mekanik. Vi dækker områderne under faststofmekanik, fluid mekanik, vandbygning og maritim teknik, energisystemer og -omsætning, materiale og overfladeteknologi, proces- og produktionsteknologi samt konstruktion og produktudvikling. DTU Mekanik har omkring 140 videnskabelige medarbejdere, 100 ph.d.-studerende og ca. 80 teknisk/administrative medarbejdere.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.


Praktisk information

Danmarks Tekniske Universitet

 
Anker Engelunds Vej 101
Telefon
Beliggenhed