Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet Teamleder til Trafikstyring Vest

Banedanmark, Trafik, Banegårdspladsen 6c

Vestjylland
07-06-2019
Expires
21-06-2019

Kan du stå i spidsen for et team og sikre forandringen ift. Signalprogrammet?

Trafikstyring Vest har ansvaret for Banedanmarks daglige trafikafvikling i næsten hele Jylland. Sammen med den øvrige ledelsesgruppe, arbejder over 100 dedikerede medarbejdere 24/7/365 dage om året for en sikker, effektiv og pålidelig trafikafvikling. Derudover betjeningen af to jernbanebroer over Limfjorden i henholdsvis Oddesund og Aalborg.

Den nye teamleder vil få ansvaret for sit eget hold på ca. 30 medarbejdere, som arbejder på alle tider af døgnet og på fire forskellige lokationer, Herning, Struer, Oddesundbroen og Viborg. Du vil blive ansat i Herning, hvilket stiller særlige krav til synlighed igennem distanceledelse.

Din arbejdstid er aftalt til max. 1200 timer på et år, men Banedanmark kan ikke garantere dig et bestemt timeantal.

Personaleledelse med fokus på rekruttering, udvikling og især forandringsledelse
Udover MUS og 1:1 kommer du til at deltage i den løbende rekruttering af medarbejdere til Trafikstyring Vest. Du bliver driveren for, at medarbejdernes høje kompetenceniveau fastholdes og løbende udvikles ift. til de krav, der er til Banedanmark som jernbaneinfrastrukturforvalter. Du skal lede et dynamisk team og samtidig kunne være en aktiv sparringspartner til de øvrige interessenter, internt såvel som eksternt.

I forbindelse med implementeringen af Signalprogrammet, vil tre af lokationerne blive afviklet over de kommende år, hvorfor forandringsledelse vil blive et gennemgående emne.

Ledergruppen i Trafikstyring Vest består af et team på i alt 4 teamledere, hvoraf du vil være den ene i teamet. Sammen med dine kollegaer har du det trafikale driftsansvar, og du vil ligeledes indgå i en Ledelsesbackup, hvor du skal påregne, at du har vagttelefon ca. hver 8. uge og i alt 7 dage.

Teamlederne refererer til sektionschefen. Ledergruppen udvikles løbende, og du skal være indstillet på, og deltage aktivt i, denne udvikling både fagligt og personligt. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med personaleledelse og er indstillet på at tage de interne lederkurser, såfremt du ikke har taget disse tidligere.

Plan, Do, Act, Check
Du er en stærk og synlig leder og kommunikator, og du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i den komplekse opgave at lede og drive trafikafvikling. Du har en jernbanesikkerhedsfaglig uddannelse og erfaring med trafikal togdrift.

Vi lægger vægt på, at du som person er empatisk, kan prioritere og sætte retning og have mange bolde i luften samtidig. Du skaber rammerne for høj motivation og stor arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Du er åben for nye initiativer i en hverdag, som er under konstant forandring.

Du går analytisk til problemstillinger og undersøger sagen til bunds, hvad enten det er et konkret problem eller en mere kompleks problemstilling. Gennem god forberedelse får du involveret dine interessenter blandt andet medarbejdere, lederkollegaer eller øvrige interessenter. Du er vedholdende som person og sikrer, at opgaverne bliver løst og implementeret. Du følger op, og sikrer gevinstrealisering eller foretager de nødvendige korrigerende tiltag. Du tager om nødvendigt de svære samtaler, og takler evt. konflikter, hvis de skulle opstå.

Løn
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og HK Trafik & Jernbane for trafikmedarbejdere. Stillingen er placeret i løngruppe 4, Hovedstaden, i henhold til sidstnævnte organisationsaftale. Timelønnen udgør pt. kr. 226,00. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt Sektionschef Tommy Meyer. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Beliggenhed