Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd

Fyn
07-06-2019
Expires
26-06-2019

Vi søger en kontorelev inden for specialet offentlig administration med tiltrædelse den 1. september 2019.

Vi tilbyder en alsidig og spændende kontoruddannelse i et dynamisk og energisk kontormiljø. Du vil indgå i et administrativt team, hvor der p.t. er 11 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil gå på tværs af flere administrative områder, som både indeholder opgaver inden for sekretariatsbetjening samt elev- og kursusadministration.

Social- og sundhedsskolen Fyn står ligeledes overfor at skulle implementere et nyt studieadministrativt IT-system i september 2019. I den forbindelse vil der være udviklingsopgaver, som digitalisering og nye arbejdsprocesser, som du som kommende kontorelev vil blive en stor del af.

Vi forventer, at du:

  • Er serviceminded, stabil og engageret i de opgaver, du kommer til at løse.
  • Har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til de krav, som vi stiller.
  • Er fleksibel og interesseret i at udvikle dine kompetencer.
  • Kan arbejde med udgangspunkt i skolens værdigrundlag, hvor den bærende værdi er professionalisme.

EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen. STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning kontor. HG elever med adgang til specialet kan også søge elevpladsen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Finansministeriets gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale, se link herunder:

https://slsguide.modst.dk/Dokumenter/OAO.pdf
https://slsguide.modst.dk/Dokumenter/PKAT_240.pdf

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte administrationsleder Mia Lund Madsen på telefon 61 12 19 59 eller på e-mail: mlma@sosufyn.dk

Vil du vide mere om skolen og uddannelserne , kan du besøge skolens hjemmeside www.sosufyn.dk

Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 26. juni 2019 kl. 10.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 1. juli 2019 og tirsdag den 2. juli 2019 på Social- og Sundhedsskolen Fyn, Athenevænget 4, 5250 Odense SV.

Generelt om skolen

Social- og Sundhedsskolen FYN er en statslig selvejende erhvervsskole med aktiviteter på fem lokationer i henholdsvis Odense, Middelfart og Svendborg. Vi uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter og udbyder efter- og videreuddannelse til samme faggrupper. Skolen har ca. 160 medarbejdere og forventer i 2019 en aktivitet på omkring 900 årselever.

På Social- og Sundhedsskolen FYN er arbejdspladsen røgfri. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund til at søge ledige stillinger på skolen.

Beliggenhed