Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsens laboratorium i Ringsted søger en laborant/laboratorieassistent til opgaver med prøveforberedelse

Fødevarestyrelsen, Ringsted

Midtsjælland
07-06-2019
Expires
18-06-2019

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvis mission er at fremme sikkerhed, sundhed og kvalitet fra jord til bord og dermed sikre høj fødevaresikkerhed og dyrevelfærd?

Vi har lige nu en ledig stilling ved vores laboratorium i Ringsted, som vi gerne vil have besat den 1. august 2019 eller snarest muligt. FVST har besluttet at nedlægge laboratoriet i Århus og flytte opgaverne til Ringsted. Vi søger derfor en medarbejder til Sektionen for Fødevarekemi i Ringsted.Om stillingen
Der søges en laborant eller laboratorieassistent med kendskab og interesse i prøveforberedelse. Fødevarekemi er et driftslaboratorium, der analyserer prøver af foder af fødevarer, der udtages til kontrol. Vi analysere for tilsætningsstoffer, metaller, mineraler og biotoksiner i foder og fødevarer. Du skal arbejde med prøvemodtagelse herunder indkaldelse, registrering og forbehandling af prøver samt fremstilling af blindprøvemateriale og andre funktioner, som understøtter de kemiske analyser. Det er en fordel, hvis du har kendskab til kvalitetssikringssystemer som akkrediteringsordninger på laboratorier.

Vi tilbyder en stilling i et inspirerende fagligt miljø, som er førende inden for sine analyseområder via et tæt samarbejde med Fødevarestyrelsens faglige enheder, DTU og EU reference laboratorier.

Opgaverne bliver primært løst i selvstyrende teams. Du skal indgå i et tæt samarbejde med dine teamkolleger og være med til at løfte trivsel og produktion med godt humør og gå på mod. Derudover er der tværgående funktioner inden for sektionen og på tværs af laboratoriet.

Om dig
Vi forventer, at du er laborant eller laboratorieassistent og har erfaring med håndtering af prøver i et akkrediteret laboratorium med den nødvendige dokumentation samt øvrige laboratorierelaterede IT-systemer.

Stillingen kræver, at du arbejder med stor omhyggelighed, struktur og overblik. Alle prøver, der modtages til analyse, skal først forberedes og neddeles. Stillingen kræver godt indblik i opgavens natur, da den skal ske hurtigt og uden fejl. Du skal have det godt med at arbejde i såvel mindre arbejdsteams som med selvstændige opgaver.

Som person er du engageret, ansvarsbevidst og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Derudover trives du i et travlt driftsmiljø med mange forskellige arbejdsopgaver.

Om laboratoriet i Ringsted
Fødevarestyrelsens laboratorium i Ringsted har lige nu ca. 105 medarbejdere og er fra 2019 opdelt i et laboratoriesekretariat og 4 faglige sektioner: Sektion for Kemiske Fødevareforureninger, Fødevarekemi, Plantesundhed og fodersammensætning samt Mikrobiologi.

Laboratoriet udfører specialiserede kemiske og mikrobiologiske analyser af fødevarer og foder samt diagnostik af plantemateriale for plantesygdomme. Laboratoriet er akkrediteret og nationalt referencelaboratorium på en række områder.

Vi har en aktiv personaleforening, arbejdspladsmotion og adgang til fysioterapi. Laboratoriet er desuden let at komme til med offentlig transport, da det ligger 5 minutters gang fra bus- og togstationen i Ringsted.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og der er fleksible arbejdstider.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 18. juni 2019.

Vi forventer af afholde samtaler den 20. og 21. juni.

Vil du vide mer. og
Du er velkommen til at kontakte Sektionsleder Niels Ellermann tlf. 72276010, nel@fvst.dk.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsrhold til at søge stillingen.

Beliggenhed