Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektassistent

UCL Seebladsgade

Fyn
06-06-2019
Expires
25-06-2019

Hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har vi gang i en række større erhvervsfremmeprojekter som kræver, at vi har styr på dokumentation og ressourcer.

Vi søger nu en ekstra projektassistent på fuld tid til vores projektteam.

Du kommer til at arbejde med:

  • Indsamling af dokumentation
  • Ressource og regnskabsopfølgning
  • Økonomisk overblik
  • Kontakt til projekternes mange aktører
  • Kontakt til myndigheder

Du skal være villig til dels at tage kontakt til projektets aktører med henblik på at få indsamlet den nødvendige dokumentation, ligesom du skal være indstillet på at tage ud at besøge vore partnere med henblik på status og afklarende møder.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men viden om økonomi og administration vil være oplagt, ligesom det vægtes højt, hvis du har erfaringer fra lignende opgaver og med projekter inden for de Europæiske Strukturfonde.

Du kommer til at indgå i et dynamisk og uformelt miljø, selvom vi arbejder med meget formaliserede projekter.

Det vil være en fordel hvis du har kørekort samt evt. bil.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Dit primære ansættelsessted vil være Seebladsgade 1, 5000 Odense C. Du må dog påregne, at der kan finde møder og andre aktiviteter sted på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskolens øvrige lokationer i Vejle, Jelling og Svendborg.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og andre relevante bilag senest 25. juni elektronisk via www.ucl.dk/job.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. august.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Projektchef Jan Lund på telefon 20925911 eller mail på jlu@ucl.dk.

 

 

Beliggenhed