Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilbuds- og projektkonsulent

UC Syddanmark, Esbjerg

Syd- og Sønderjylland
06-06-2019
Expires
19-06-2019

Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, hvor fokus er at skabe sammenhæng og handlekraft i en kompleks organisation? Så er du måske vores nye projekt- og tilbudskonsulent i projekt og forskningsteamet ved UC SYD. Vi tilbyder en nyoprettet stilling, du selv kan være med til at præge.

Om jobbet

Som projekt- og tilbudskonsulent bliver din opgave at være sparringspartner for eftervidereuddannelseschefen og forskningschefen i forhold til tilbudsskrivning, fundraising, projektskrivning, udarbejdelse af samarbejdsaftaler m.v.

Projekt- og forskningsteamet er et nyoprettet team på 4-5 medarbejder, som skal løse en bred vifte af opgaver inden for projekt- og forskningsområdet. Du skal medvirke til at udvikle teamet, så projekt- og forskningsteamet bliver en enhed med høj service og stærk faglighed.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Tovholder på tilbudsgivning, projektansøgninger, fundraising, EU projekter m.v.
 • At sikre kvalitet i hele tilbudsprocessen
 • Koordinering af formalia, krav i det konkrete projekt, budget, faglig input, gennemskrivning
 • Deltagelse på møder med fonde mv.
 • Koordinering af forskningsprogrammer
 • Bidrage til udvikling af administrative processer
Vi søger en medarbejder med:

 • relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau.
 • sans for detaljen
 • strategisk indsigt og som forstår at navigere i et politisk landskab – både internt og eksternt
 • struktureret, analytisk og udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsning
 • god indsigt i organisatoriske processer
 • stærke IT-kompetencer og stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation
 • erfaring med tilbudsskrivning, fundraising og implementering af forandringer
 • gode samarbejdsevner
Du er fagligt stærk, serviceorienteret, har øje for udvikling af egne opgaver og ønsker at indgå i et samarbejde med dine kolleger, hvor hjælpsomhed præger hverdagen.
Som person er du initiativrig, serviceminded, og målrettet. Du trives i et miljø, hvor der er fart over feltet, og hvor forandringer nærmere er reglen end undtagelsen. Derfor ser du det også som en fordel, at du kan være med til at sætte dit eget aftryk på arbejdsopgaver og målsætninger.

Om studieadministration og HR

Du bliver en del af en samlet afdeling for studieadministration og HR. Den samlede afdeling består af ca. 75 medarbejdere fordelt på campusser i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg, 7 medarbejdere beskæftiger sig med HR, og de øvrige medarbejdere varetager en række administrative opgaver i relation til uddannelserne og de studerende f.eks. optagelse, SU administration, kursusadministration og de studerendes praktikforløb og eksamen.

Vi tilbyder

Stillingen er et fuldtidsjob med tiltrædelse 1. august eller snarest muligt derefter. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Dit primære arbejdssted vil være Haderslev, men der skal påregnes arbejde på de øvrige campusser i Aabenraa, Kolding og Esbjerg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte konstitueret studieadministrativ leder, Natasja Hyldahl Fuglsang, tlf. 2114 1637 for at høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist

Ansøgning indsendes senest 19. juni 2019 klokken 23.59 via linket. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24. juni 2019.

Om os

UC SYD uddanner lige nu ca. 6.300 studerende til professionsbachelorer. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyd designere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os.

Vi er 700 ansatte på fire campusser i Syd- og Sønderjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.

Beliggenhed