Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Håndværker til ZBC Ejendomme - Slagelse (genopslag)

ZBC

Vestsjælland
04-06-2019
Expires
14-06-2019

Håndværker til ZBC Ejendomme – Slagelse. (genopslag)

Vær med. Verden er til at forandre.

 

Kan du arbejde selvstændigt – alene og i teams, og kan du bevare humøret og glimtet i øjet når du har travlt?

Så er du måske den kollega vi har brug for.

 

ZBC søger en engageret og serviceorienteret kollega med et teknisk mindset, til vores afdeling for ejendomsservice.

Du vil blive en del af Ejendomme og IT på ZBC, med opgaver inden for service, tekniske opgaver og vedligehold. Det kræver serviceforståelse, lyst til dialog, samarbejde og en fleksibel tilgang til hverdagen. At de fysiske rammer fungerer har stor betydning for det pædagogiske arbejde på skolen.

De primære arbejdsopgaver bliver:

-i tæt samarbejde med dine kollegaer- at varetage de daglige opgaver inden for

 • Ejendomsdrift
 • Energistyring
 • Vedligeholdelse af tekniske anlæg
 • Samt en lang række andre opgaver på skolerne.

Teknikerens arbejdsområde og opgaver spænder således vidt, og kræver at du kan tage et stort selvstændigt ansvar og bevare overblikket.

 

Vi forestiller os, at du:

 • Har en håndværksmæssig uddannelse, der giver høj teknisk indsigt i ovennævnte opgaver
 • Erfaring med Dalux vil være en fordel
 • Erfaring med IT, herunder officepakken.
 • Har lyst til- og sætter en ære i at servicere.
 • Naturligt nysgerrig på nye arbejdsopgaver
 • Har en god fysik
 • Arbejder selvstændigt og tager initiativ til at løse opgaver.
 • Har ordenssans, er god til at planlægge, og sikrer at dine opgaver følges til dørs.
 • Har gode samarbejdsevner og er god til at arbejde på tværs af faggrupper trives med at arbejde i et åbent miljø, hvor der hele tiden sker noget.

 

Det er vigtigt for os, at du er opsøgende og udadvendt og ikke venter på at blive sat i gang – og at det hele foregår med et godt humør, selv når det går stærkt. Vi sætter pris på humor i hverdagen, og ved, hvad et smil betyder i en travl hverdag. Vi kan til gengæld garantere et spændende og udfordrende job.

 

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde:


En hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du vil opleve kolleger og elevers engagement på en skole, der er i forandring –

en forandring, som du kan være med til at sætte dit aftryk på.

 

Ansættelsesvilkår:

 

Stillingen er på fuld tid, og forventes besat 1. august 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet 8:00-15:30, men det kan variere ved arrangementer osv.

Ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ansættelsesstedet vil som udgangspunkt være Slagelse, men kan ændres til en eller flere af de adresser, som skolen på et givent tidspunkt måtte være beliggende på.

 

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning:

 

Vi skal have din ansøgning senest den fredag den 14. juni 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget og diverse bilag til ansøgningen skal vedhæftes

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 25 og 26

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

 

Facility Manager Sofie Janning på tlf. 30709805 eller på mail soja@zbc.dk eller ejendomschef Tom Saxlund på tlf. 40271777 eller mail tsax@zbc.dk

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

 

 

Beliggenhed