Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger en administrativ sektionsleder

Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi

Sydsjælland inkl. Møn
04-06-2019
Expires
18-06-2019

Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger en administrativ sektionsleder til vores sekretariat i Næstved.

Sekretariatet i Næstved er ét ud af i alt tre sekretariater i kredsen, og består af 19 politiansatte og 10 administrative medarbejdere.

Om jobbet
Du bliver ansvarlig for koordinering og tilrettelæggelse af en række administrative opgaver, planlægning af daglig tjeneste, samt kvalitet og legalitetssikring. Dine ansvarsområder vil således være et udgangspunkt for, hvilke medarbejdere der i dagligdagen refererer til dig som sektionsleder.

Du skal endvidere være koordinator for politikredsens borgerrådgivere, med reference til lederen af Forebyggelsessekretariatet. Du bliver her politikredsens gennemgående skikkelse i forhold til borgerrådgiverfunktionen og bliver blandt andet ansvarlig for planlægning af vagter og tjenesten i øvrigt.

Om dig
Du har erfaring med administrativt arbejde samt ledelseserfaring. Du har flair for sekretariatsarbejde der er baseret på driftsstyring, og du besidder lysten til at arbejde i et miljø, hvor tingene til tider går stærkt, og hvor dagene ikke er ens. Du trives med at løse ad hoc opgaver og arbejde tværfagligt, både internt men også eksternt. Du evner at arbejde selvstændigt, og selv søge arbejdet og informationen om dets udførsel.

Det forventes, at du har en åben tilgang til samarbejde, både med nærmeste kolleger, men også med eksterne samarbejdspartnere. Arbejdet i sektionen vil foregå i tæt samarbejde med, og med reference til, lederen af Sekretariatet i Næstved.

Ansættelsesforhold
Du vil blive ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende relevant overenskomst.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer.

Dit arbejdssted bliver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med adresse på Parkvej 50, 4700 Næstved

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Stillingen besættes efter nærmere aftale.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte politikommissær Mads Friis Justesen på tlf. 41328143.

Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Om Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er bygget op om fem lokalstationer. Lokalstationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er Udlændingekontrolafdelingen placeret i Rødby Havn.
Næstved er hovedstationen i politikredsen, som omfatter i alt 7 kommuner, nemlig Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland, hvor der bor ca. 390.000 borgere.
Antallet af ansatte i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er ca. 800 medarbejdere, hvor hovedparten er polititjenestemænd. Herudover er der ansat medarbejdere med såvel akademisk, som administrativ og juridisk baggrund m.m.

Praktisk information

Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi

 
Parkvej 50
Telefon
Beliggenhed