Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EUC Nordvest søger dansklærer til Morsø Handelsgymnasium

EUC Nordvest Limfjordvej 95

Nordjylland
04-06-2019
Expires
14-06-2019

Brænder du for danskfaget, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og lygte søger.

Om os
Morsø Handelsgymnasium har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere. Vi mangler blot en motiveret, ambitiøs og knivskarp dansknørd - så er teamet fuldendt.

Vi søger en person, der brænder for sit fag, og som motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel. Du underviser med både stor faglighed, indlevelse og smittende energi. 

Om dig
Du har naturligvis en kandidateksamen i dansk, og herudover er det kun et plus, hvis du samtidig har et andet fag, der er relevant for den merkantile studentereksamen. Har du samtidig erhvervserfaring og undervisningskompetence inden for dit fag, vil vi nærmest ikke kunne få armene ned igen.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag som fuldtidsunderviser på Morsø Handelsgymnasium. Undervisning på vores øvrige gymnasiale uddannelser i fx Thisted kan også blive aktuelt. Du vil primært skulle undervise i dansk, men afhængig af hvad du ellers har med i din faglige ”rygsæk”, og hvad ønsker og forventninger du har til jobbet, vil vi forsøge at skræddersy den helt rette jobprofil i samarbejde med dig.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid.
Ansættelsesdato er 1. august 2019.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: Fredag den 14. juni 2019

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1918. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte vicedirektør Kenny Thomsen på tlf. 27245009 eller på mail kth@eucnordvest.dk

Om EUC Nordvest
EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser. Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

Beliggenhed