Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coachende og driftssikker leder søges til afdelingen for Vejdesign i Vejdirektoratet

Vejdirektoratet – Skanderborg

Østjylland
04-06-2019
Expires
19-06-2019

Trafikken på statsvejene er i markant vækst, så vejprojekter skal projekteres og designes med de bedst mulige løsninger, der hjælper trafikanterne nemt og sikkert frem – I denne nøgleposition som Afdelingsleder får du mulighed for, at have foden på speederen!

Vi søger for Vejdirektoratet i Skanderborg en Afdelingsleder, der kan lede og udvikle afdelingen for Vejdesign med 25 medarbejdere og ca. 10 tilknyttede konsulenter. Afdelingen indgår i Vejdirektoratets centrale rådgivningsenhed Projekt og Vejteknik med mere end 50 medarbejdere.

Medarbejderne er engagerede og fagligt højt specialiserede, og i samspil med andre fagområder i Vejdirektoratet samt eksterne samarbejdspartnere, sørger de for vejprojektering og faglig rådgivning i alle projektfaser, det af såvel større motorvejsanlæg som mindre anlæg til forbedring af statsvejnettet.

Afdelingen varetager procesorienteret kvalitetssikring og modtagerkontrol af eksterne rådgivningsprojekter og driver innovative udviklingsopgaver både i eget fagligt regi samt tværgående i Vejdirektoratet med fokus på øget digitalisering, driftsoptimering og trafikanten i centrum. Vedligehold, udvikling og implementering af Open Roads til 4D og 5D niveau samt BIM-branchesamarbejdet er blandt de strategiske digitale udviklingsmål for afdelingen.

Du får en unik mulighed for at præge arbejdet med at designe nogle af de mest spændende vejprojekter i Danmark og lægge linjen for fremtidens vejprojektering i Vejdirektoratet. Du kommer til at arbejde i en dynamisk og faglig stærk organisation, med mulighed for at præge den fremtidige infrastruktur i Danmark.

Kerneopgaverne vil inkludere, men ikke være begrænset til:

 • Personaleansvar med fokus på at coache dine medarbejdere, samt skabe gode rammer for deres kompetenceudvikling
 • Det daglige driftsansvar, hvor der sikres et højt fagligt niveau for leverancer og rådgivning til aftalt kvalitet, tid og pris
 • Indgå aktivt og engageret i områdeledelsen sammen med din områdechef og afdelingslederen for Projekt & Vejudstyr. Du indgår også i divisionens Ledelsesforum
 • Oversættelse og implementering af Vejdirektoratets overordnede strategi
 • Styring af afdelingens økonomi og ressourceallokering, samt interne og eksterne kontrakt- og aftaleforhold
 • Håndtering af sager i forhold til Departementet
Nøglekompetencer: Du har en teknisk baggrund indenfor Anlæg, hvor det vil være en fordel, hvis du har indsigt i design og projektering af vejanlæg. Du er funderet i nutidige ledelsesprincipper og formår at skabe gode rammer for en passioneret og velfungerende medarbejdergruppe. Derudover er du udadvendt og besidder en solid forståelse for digitaliserings- og forandringsprocesser, er god til at kommunikere dine tanker og idéer i skrift og tale.

Kernekompetencerne vil inkludere:
 • Solid erfaring med ledelse af vidensmedarbejdere og rettidig ressourcestyring
 • En solid teknisk uddannelse som ingeniør eller tilsvarende indenfor vejanlæg
 • En tydelig og anerkendende ledelsesstil
 • Erfaring med at arbejde tværgående, gerne i en matrixorganisation
 • Erfaring med at lede en organisation i forandring og digital udvikling
 • Være god til at kommunikere strategiske beslutninger og forankre disse i organisationen
Personlige karakteristika:
 • Udadvendt og åben, hvor det er tydeligt hvem du er og hvor du er
 • Evne at arbejde selvstændigt, men også interagere med kolleger og eksterne partnere respektfuldt og effektivt
 • Analytisk og hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger
 • Ansvarsfuld og vedholdende med evne til at gennemføre hvad er igangsat
 • Empatisk og god til at fornemme andres stemning og behov
 • Værdsætte at arbejde i et miljø med høje ambitioner og en organisation med et innovativt mindset
 • Robust personlighed hvor du kan argumentere for dine holdninger
Løn og ansættelsesvilkår: Stillingen er klassificeret i lønramme 36, og du vil blive ansat på overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Du vil være omfattet af cheftidsaftalen samt resultatløn.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg. Interesseret?Søg stillingen senest onsdag den 19. juni 2019, kl. 12.00, direkte via Hartmanns på dette Link. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter. Vi forventer at afholde samtaler den 26. juni 2019 og den 2. juli 2019, med henblik på ansættelse pr. den 1. september 2019.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivne samfund i medarbejdersammensætningen, og opfordre derfor alle uanset personlig baggrund til at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Områdechef i Vejdirektoratet Ulla Konnerup på mobil 6193 0543, eller Senior Business konsulent i Hartmanns Jens Thomsen på mobil 4121 1436 eller jens.thomsen@hartmanns.dk. Alle forespørgsler vil blive behandlet i fortrolighed.

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Beliggenhed