Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarpe jurister til leasingområdet

Skatteforvaltningen, Aalborg, Lauritzens Plads

Nordjylland
29-05-2019
Expires
14-06-2019

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende og juridisk faglige udfordringer, og har du en interesse for sagsbehandling på leasingområdet? Så er du måske vores nye kollega i Motorstyrelsen.

Vi søger lige nu skarpe jurister til sagsbehandlingsopgaver indenfor leasingområdet. Kernen i leasingteamets opgave er sagsbehandling i forbindelse med ansøgninger om forholdsmæssig registreringsafgift, herunder vurdering af kontraktvilkår og økonomi i leasingaftaler. Opgaverne indeholder en stor grad af kompleksitet i forhold til diverse juridiske problemstillinger.

Spændende udfordringer med sagsbehandling og generelle opgaver


Du bliver en del af vores team, som varetager nedenstående opgaver:

 • Vejledning og sagsbehandling på leasingområdet
 • Juridiske afklaringer, faglig sparring og videndeling
 • Møder med leasinggivere, rådgivere og brancheorganisationer
 • Bidrag til generel lovfortolkning i samarbejde med Jura og Processer
 • Udvikling af området bl.a. i samarbejde med enhederne Jura og Processer samt Vejledning og Kontrol
 • Dokumentation af opgave og proces
 • Deltagelse i lovforberedende arbejde i samarbejde med Jura og Processer og Skatteministeriets departement
 • Deltagelse i faglige netværk
 • Afholdelse af informationsmøder med eksterne og udarbejdelse af nyhedsbreve
 • Driftsstyring og teamkoordinering


Stærke faglige kompetencer med en helhedsorienteret tilgang

Vi forventer, at du har stærke juridiske kompetencer og en relevant uddannelsesbaggrund, fx cand.jur.


Motorstyrelsen vægter ansvar og faglighed højt. Det er derfor vigtigt for os, at du har gode kommunikative evner både på skrift og i tale og formår at formidle vigtige budskaber til bl.a. kolleger, kunder og andre interessenter, der ikke har samme faglighed som dig.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • er både helhedsorienteret og detaljeorienteret, ligesom du er struktureret og analytisk i din tilgang til problemløsning og parat til at tage ansvar og træffe væsentlige beslutninger.
 • håndterer dine opgaver selvstændigt og samtidig formår at indgå i teamsamarbejde, hvor du forstår vigtigheden af videndeling og sparring med dine kolleger.
 • har en kundeorienteret tilgang i din opgaveløsning.
Det er desuden vigtigt, at du trives med at have mange bolde i luften i en til tider travl hverdag.

Dit nye team

Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du er omgivet af gode kolleger. Vi har gode muligheder for faglig og karrieremæssig udvikling, attraktive ansættelsesvilkår, fleksible arbejdstider og et job, der giver mening.

Vi sætter pris på at have et godt miljø – både fagligt og socialt. Vi har travlt, men med respekt for balancen mellem arbejde og fritid. Vi løfter i flok, når der er behov for det.

En ordentlig arbejdsplads, hvor du kan være med til at forme fremtiden

Med et job hos os får du rig mulighed for at påvirke Motorstyrelsens fremtidige løsninger, ligesom du vil blive en del af et miljø, hvor faglig sparring og videndeling værdsættes. Udviklingen og nye trends indenfor autobranchen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet.

I Motorstyrelsen praktiserer vi ordentlighed, og vores adfærd og opgaveløsning tager udgangspunkt i værdierne: udsyn, faglighed, ansvarlighed og samarbejde. Vi forventer, at du er en passioneret ambassadør for vores værdier.

Ansøgning og kontakt

Send os din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 14. juni 2019. Tiltrædelse snarest muligt.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen, opgaver og organisationen hos funktionsleder Maibritt Wibe på tlf. 7238 8136.

Du ansættes i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg.

Motorstyrelsen


’Vi sikrer korrekt og effektiv registrering og afgiftsberegning af alle køretøjer’

Motorstyrelsens arbejde bidrager til et smidigt og velfungerende bilmarked i Danmark til gavn for både forhandlere og bilejere. Vi tager løbende højde for udviklingen på motorområdet, så vores afgørelser er korrekte og ensartede uanset biltype, ejer- og lejeformer. Vores medarbejdere er specialister med en høj faglighed, som altid tilstræber at levere grundig sagsbehandling formidlet på en forståelig måde. Både når vi vejleder, og når vi kontrollerer.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed