Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsrådgiver til Forsyningstilsynet

Forsyningstilsynet

Storkøbenhavn
29-05-2019
Expires
17-06-2019

Har du lyst til at arbejde med Forsyningstilsynets eksterne og interne kommunikation og formidle vores budskaber klart, præcist og levende? Kan du lide at samarbejde med andre faggrupper om komplekst stof og har du et skarpt blik for relevante nyheder, som vi skal kommunikere til pressen og vores interessenter? Så søger vi netop nu en kommunikationsrådgiver.

Spændende rolle med ansvar for kommunikation i et tilsyn i udvikling
Vi søger en kommunikationsrådgiver, der med energi og passion kan være samlingspunkt for ekstern og intern kommunikation. Du skal tage over efter vores nuværende kommunikationsrådgiver, der har valgt at forlade arbejdsmarkedet senere på året. Vi søger derfor en ny kollega til at overtage hans rolle. Som kommunikationsrådgiver i Forsyningstilsynet er du samlingspunkt for både ekstern og intern kommunikation og din hverdag er fyldt med en bred portefølje af opgaver. Opgaverne indebærer bl.a.:

 • Kommunikationsrådgivning og sparring
 • Tovholder på vores kommunikationsprodukter såsom rapporter, analyser og nyheder
 • Kontakt til pressen og udarbejdelse af pressemateriale i samarbejde med sagsbehandlerne
 • At se de gode historier og medvirke til at få dem kommunikeret til interessenterne – medier og journalister, interesseorganisationer, energivirksomheder, samarbejdspartnere, vores egen organisation m.fl., så de er lette at forstå, selv om juraen er svær og økonomien er indviklet
 • At redigere vores hjemmeside og holde snor i indholdet.
Vi er i færd med at udvikle en ny kommunikationsstrategi, hvor der er fokus på at tænke kommunikation ind i alle relevante arbejdsprocesser. Kommunikationsområdet er derfor i en spændende udvikling, hvor du er nøgleperson og skal være med til at drive denne udvikling videre. Det er derfor vigtigt, at du kan håndtere mange forskellige opgaver på kommunikationsområdet og kan jonglere mellem strategi og den praktiske evne til hurtigt at skrive en fængende nyhed.

Du bliver en del af et lille kommunikationsteam, som ud over dig, består af en fuldmægtig og en studentermedhjælper.

Kommunikatør med stærk faglighed
Du er uddannet cand.comm., cand.mag., journalist eller har en lign. uddannelse. Har du erfaring med medie-, presse- og interessenthåndtering er det en fordel. Har du erfaring med energiområdet er det også et plus. Det vigtigste er dog dine stærke samarbejdsevner og faglige kvalifikationer med nysgerrighed og motivation til at formidle komplekst stof.

Vi forestiller os, at du:

 • Hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formidle dem
 • Har en skarp pen og er retorisk stærk
 • Er serviceminded og altid har fokus på, hvordan vi bedst kommunikerer med og til vores mange interessenter og samarbejdspartnere
 • Evner at tænke kritisk og har fokus på detaljen
 • Er udadvendt og kan lide at indgå i tæt samarbejde med kolleger, men du kan også gå i eget maskinrum, når det er nødvendigt
 • Trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura og teknik og med tæt kontakt til medier, energisektor og interesseorganisationer.
Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling
I Forsyningstilsynet er vi 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. I december 2019 flytter vi til nye, flotte omgivelser på Torvegade 10 i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Interesseret?
Har vi fanget din interesse, så søg stillingen via vores rekrutteringssystem gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: Mandag den 17. juni 2019.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Pia Rønager på pr@forsyningstilsynet.dk eller telefon 4171 5371 eller kommunikationsrådgiver Torben Hvidsten på tohv@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 5360.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

Beliggenhed