Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FGU Vestegnen søger sekretariatsleder til Fællessekretariat

S/I FGU Vestegnen

Storkøbenhavn
29-05-2019
Expires
13-06-2019

Om jobbet
Vi søger en sekretariatsleder til Fællessekretariatet i FGU Vestegnen med forventet tiltrædelse den 1. august 2019. Fællessekretariatet har det overordnede administrative ansvar for FGU Vestegnens driftsopgaver og løser tværgående, administrative opgaver for de fire afdelinger i hhv. Glostrup-Albertslund, Ishøj, Hvidovre og Brøndby.

Sekretariatleder vil indgå i et ledelsesteam på fem personer – og vil med direkte reference til direktøren for FGU Vestegnen og i tæt samarbejde med de 4 afdelingsledere vil du få ansvaret for den tværgående administrative drift i FGU Vestegnen i forhold til bl.a.:

  • Opbygning af fælles administrative systemer, herunder Statens Fælles Løsninger, Elevadministration, SKI, Statens Administration, Elektronisk system til dokument håndtering m.fl.
  • Sekretariatsbetjening af direktør, bestyrelse og ledergruppe
  • Personaleansvar for medarbejder i fællessekretariatet
  • Økonomi, regnskab, HR, IT
  • Fælles ejendomsservice af afdelinger
  • Intern og ekstern kommunikation

Din opgave bliver kvalitativt at understøtte udviklingen af FGU Vestegnen med administration og drift på et højt fagligt niveau.

Din profil
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på akademisk niveau – eller erfaring, der kan sidestilles hermed. Du skal kunne agere fleksibelt og selvstændigt i din arbejdstilrettelæggelse samt have evner for at koordinere og skabe overblik sammen med andre. Du har ledelseserfaring og kan lede en gruppe dygtige og ansvarlige medarbejdere – og har erfaring med statslige selvejende institutioner.

Du har flair for at analysere og formulere dig skriftligt på et højt niveau, og du bevæger dig sikkert i feltet mellem detaljen og de overordnede strategier.
Frem for alt har du erfaring med udviklingen og opbygning af en ny organisation, hvor udvikling af FGU-institutionens strategi og målsætninger til etablering af en helt ny institutions daglige drift, profil og didaktiske principper, ledelse og administration, bygninger mv. er din absolutte spidskompetence.

Ansættelsesvilkår
Jobbet er med start den 1. august 2019

Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation og efter aftale om lokal løndannelse.

Om os
FGU Vestegnen er etableret i september 2018 og er fra 1. august 2019 en fusion af 4 produktionsskoler samt medarbejdere og opgaver fra 3 voksensuddannelsescentre.
FGU Vestegnen skal med medarbejderne fra de 4 produktionsskoler, der hver har en selvstændig og stærk profil og lærerkræfter fra de 3 voksenuddannelsescentre, udvikle et nyt uddannelsestilbud for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse.

Uddannelsen skal tilbyde en bred vifte af uddannelsesmuligheder, som er tilpasset de unges behov og interesser og skal være forankret på nye selvstændige selvejende statslige institutioner, hvor der udvikles en stærk ny profession.

Ansøgning, samtale og kontakt
Ansøgningsfrist er den 13. juni kl. 12.00 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19. juni 2019.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

 

Hanne Fischer
Direktør, FGU Vestegnen

Mobil: +45 2393 6858
Mail: hanne.fischer@fgu-vestegnen.dk

Beliggenhed