Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Effektiv og engageret sagsbehandler med juridisk forståelse søges til sagsbe-handling af almennyttige lotterier

Spillemyndigheden

Fyn
28-05-2019
Expires
13-06-2019

Vil du levere professionel engageret service og vejledning til foreninger, der ansøger om at afholde almennyttige lotterier i Danmark?

Sagsbehandling med kvalitet og stærk juridisk forståelse
Gennem fagligt kompetent sagsbehandling bidrager du til et fair og velreguleret spillemarked i Danmark. Du vil i stillingen skulle varetage en bred vifte af opgaver associeret med behandlingen af ansøgninger og tilladelser til foreningers afholdelse af almennyttige lotterier.

Dine arbejdsopgaver vil især byde på sagsbehandling med faglig gennemgang og juridisk vurdering af ansøgninger og anmeldelser, udstedelse af tilladelser og godkendelser, behandling og gennemgang af indsendte regnskaber, planlægning og afvikling af møder med branchen samt vedligeholdelse af procedurer på området.

Da en vigtig del af jobbet indebærer vurdering af mange forskellige lotterikoncepter, er det en forudsætning, at du har en god juridisk forståelse og er i stand til hurtigt at opnå et solidt kendskab til det almennyttige område. Derudover er det en fordel, hvis du kan lide at arbejde med tal og har et basalt kendskab til regnskaber, da lotteriernes regnskaber gennemgås som en del af sagsbehandlingsprocessen.

Du bliver en del af kontoret Ansvarligt Spil og Almennyttigt Lotteri, som bl.a. er ansvarlig for at vejlede ansøgere, udstede tilladelser, føre tilsyn, have kontakt med branchen, overvåge det ulovlige spilmarked, lovfortolke og begrunde sanktioner. Kontoret er desuden ansvarlig for Spillemyndighedens forskellige tiltag rettet mod spilafhængighed såsom hjælpelinjen ”StopSpillet”, register over frivilligt udelukkede spillere (ROFUS) og awareness kampagner på området.

Struktureret og engageret medarbejder
Du har formodentlig en kontoruddannelse eller lignende som baggrund. Vigtigst er det, at du har erfaring med sagsbehandling, besidder en god forståelse for lovgivning samt gerne kender til området for almennyttige lotterier.

I jobbet vil du få en tæt dialog med de ansøgende foreninger, hvilket betyder, at du skal kunne kommunikere klart i din vejledning – både i tale og på skrift – da der er tale om såvel professionelle som ikke-professionelle ansøgere.

Ligeledes er du lærenem og håndterer dine arbejdsopgaver med koncentration og ordenssans. Vi har fokus på at skabe resultater gennem samarbejde på tværs af ansvarsområder, og vi forventer derfor, at du indgår i et team af kolleger med et godt humør, hjælpsomhed og en konstruktiv holdning.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne om et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriet.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link snarest muligt, og senest den 13. juni 2019, kl. 12.00. Har du relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Linda Lomborg på tlf. 72 38 57 61 eller på mail ll@spillemyndigheden.dk.

Vi afholder ansættelsessamtaler i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristens udløb. Ved eventuel indkaldelse til anden samtale bliver der gennemført en test som led i ansættelsesproceduren.

Løn og ansættelsesvilkår
Din ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt eller 1. august 2019. Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 5000 Odense C.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på Spillemyndigheden.dk og følg os på LinkedIn.com.

Beliggenhed