Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær uddannelsesleder, som evner at gøre en forskel

Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administration

Sydsjælland inkl. Møn
27-05-2019
Expires
13-06-2019

Vil du være med til at påvirke udviklingen af den offentlige sektor i Region Sjælland? Absalon søger nu en engageret og visionær uddannelsesleder, der brænder for at gøre en forskel for studerende på administrationsbacheloruddannelsen. Sammen med uddannelsens kompetente undervisere skal du være med til at gøre en god uddannelse bedre.

Det er en ambitiøs og engageret gruppe af videnmedarbejdere, der har fokus på at afprøve nye læringsformer og uddannelsesformater. Dette viser sig bl.a. via uddannelsens strategiske satsning på nyt uddannelsesdesign og nye læringsformer, der skaber stærke digitale kompetencer hos uddannelsens dimittender.

På Professionshøjskolen Absalon sætter vi de studerende i centrum. Vi ønsker at vores studerende engagerer sig i deres uddannelse og lærer mest muligt, så de kan blive stærke medarbejdere, der bidrager til udvikling og velfærd i Region Sjælland.

Din profil
Du skal som uddannelsesleder både være daglig leder for en gruppe medarbejdere og stå i spidsen for uddannelsens udvikling. Det er derfor væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

Erfaring med ledelse. Gennem din erfaring som personaleleder, evner du at lede selvstændige videnmedarbejdere med stærke kompetencer, forskelligartede opgaver og faglige profiler

Har en inddragende ledelsesstil. Du er en tydelig leder med stærke relationelle kompetencer. Du kan finde løsninger i fællesskab med dine medarbejdere, og du lægger du vægt på både at lytte, facilitere dialog samt at nå frem til en afklaring og skabe retning.

Udpræget organisationsforståelse. Du har et godt overblik og administrativ flair, som kan medvirke til at skabe gode rammer for en travl hverdag. Du evner at jonglere på tværs af organisatoriske strukturer og være en attraktiv samarbejdspartner for alle interessenter.

En stærk netværksdanner. Du evner at sætte både dit nuværende netværk på området i spil og er i stand til hurtigt at etablere nye samarbejdsrelationer internt, regionalt og nationalt.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har erfaring fra en politisk styret organisation
  • har en akademisk uddannelse eller tilsvarende har interesse for uddannelsesområdet, og gerne faglig viden om og interesse for uddannelsens fagområde

Dine arbejdsopgaver
Som uddannelsesleder vil du få personaleansvaret for uddannelsens 12 engagerede og dygtige medarbejdere. Du bliver ansvarlig for den daglige drift og udviklingen af vores aktiviteter. Konkrete arbejdsopgaver der skal løses kan bl.a. være:

Strategisk udvikling af uddannelsen. Du skal både lede opad og nedad, når du sammen med underviserne sætte retning på udviklingen af uddannelsen, og systematisk følger op på de skibe, der sættes i søen. Du forstår at navigere i de tre hovedopgaver - grunduddannelsen, efter- og videreuddannelsen samt forskning og udvikling - og arbejder på at videreudvikle og skabe synergi mellem dem. Du tager teten på den strategiske ledelse af, at løse de udfordringer ift. fastholdelse og styrket beskæftigelse, der knytter sig til uddannelsen.

Personaleledelse. Du skal som personaleleder være optaget af, at skabe højt engagement, hvor der er tydelige mål for opgaverne og samarbejdet. Du skal skabe overblik og gennemsigtighed i forhold til rammerne for undervisernes arbejde samt for opgavefordelingen.

Administrative og økonomiske driftsopgaver. Du har en væsentlig rolle i forhold til de administrative og økonomiske driftsopgaver i tilknytning til uddannelsesaktiviteter. Opgaverne omfatter blandt andet allokering, timeindberetning, økonomiansvar mv.

Udvikling af uddannelsens efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Du vil få stor indflydelse på at udvikle uddannelsens efter- og videreuddannelsesaktiviteter, hvor man bl.a. arbejder målrettet med at udbrede diplom- og akademiuddannelser i regionen. Her arbejdes der på markedsvilkår og i konkurrence med mange andre aktører både regionalt og nationalt.

Samarbejde på tværs. Du vil få mulighed for at samarbejde på tværs af store dele af Absalon, og mulighed for at skabe netværk både internt, i regionen og nationalt.

Dine kollegaer
Som ny uddannelsesleder bliver du en del af Center for Socialt arbejde og Forvaltning, der er et af syv faglige centre på Professionshøjskolen Absalon. Centret består af en centerchef, fire uddannelsesledere og 72 medarbejdere, der arbejder med de to grunduddannelser i centeret, samt efter- og videreuddannelse og forskning og udvikling. Her arbejdes inden for det socialfaglige område og forvaltningsområdet. Ud over administrationsbacheloruddannelsen rummer centeret således også socialrådgiveruddannelsen.

Du kommer til at referere til centerchefen og bliver del af en lille, fagligt ambitiøs ledergruppe, der lægger vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø. Hos Center for Socialt Arbejde og Forvaltning, vil du få et udviklende job med engagerede og motiverede lederkollegaer og fagligt dygtige medarbejdere.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. august 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Centerchef Turid Eikeland, på telefon 72483176 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck, på telefon 3148 4740. Der gennemføres test af de kandidater, der inviteres til 2. samtale. Testen foretages af chefkonsulent i Genitor, Vibeke Rosenbeck.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 13. juni 2019
  • Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 20. juni 2019 og den 25. juni 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Beliggenhed