Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Københavns VUC søger uddannelseschef til AVU-området

Københavns Voksen Uddannelses Center

Storkøbenhavn
24-05-2019
Expires
04-06-2019

KVUC søger en uddannelseschef, der brænder for at arbejde med grundlæggende og kompetencegivende uddannelse for voksne og for at udvikle og drive en spændende uddannelsesafdeling midt i København.

Arbejdsopgaver:

Uddannelseschefen får ansvar for personaleledelse, strategisk ledelse og daglig drift af den samlede AVU-afdeling, som består af Almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenuddannelse (FVU), ordblindeområdet (OBU) samt KVUC’s virksomhedsrettede aktiviteter (VEU).

AVU-afdelingen på KVUC beskæftiger samlet set ca. 55 lærere og har ca. 800 kursister pr. semester. Chefen bliver overordnet personaleleder for lærergruppen samt for en pædagogisk leder, en leder af VEU-området, en koordinator for ordblindeafdelingen og en administrativ medarbejder.

Hovedopgaven er at arbejde kontinuerligt med kvalitet i uddannelserne og sikre et godt læringsmiljø. Fokus vil derfor også være at lærere, vejledere og kursister samarbejder om det fælles mål: at kursisterne lærer mest muligt på KVUC, gennemfører uddannelsen og kommer videre i uddannelse.

Chefen skal både kunne sikre den løbende drift og samtidig bidrage til den strategiske udvikling i tæt samspil med rektor og den øvrige chefgruppe.

Centrale opgaver er:

  • Strategisk udvikling af det samlede uddannelsesområde, både hvad angår udbud og pædagogik
  • Personaleledelse af lærere og ledere samt rammesætning af arbejdsvilkår i samarbejde med tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljøorganisation
  • Tværinstitutionelt samarbejde omkring vores uddannelser
  • Samarbejde med aftagere og Københavns Kommune om udbud og kvalitet i uddannelserne.

Dine kvalifikationer:

Vi lægger vægt på, at du har stærke kompetencer inden for ledelse, indgående viden om voksenuddannelsesområdet og evner til at samle og motivere medarbejderne omkring opgaven: at tilbyde uddannelse af høj kvalitet. Du har erfaring med udvikling af både klasserums- og onlineuddannelser, og du kan lide at have kontakt med kursister og medarbejdere.

Du kan sætte rammer og retning, og du er dygtig til at navigere i politiske omskiftelige tider. Vi forventer, at du kan stå i spidsen for at redefinere AVU-området, og at du har visioner for, hvor området skal hen. Samtidig evner du sammen med den øvrige AVU-ledelse at etablere en solid platform for nye strategiske satsninger som KVUC Erhverv og udvikling af et nyt Læse- og Skrivecenter.

Du skal dermed være dygtig til at balancere mellem respekten for det eksisterende og løbende nyudvikling. Du skal have politisk tæft og være god til at dyrke det interne og eksterne netværk, samtidig med at du har et fast fokus på kvalitetssikringen af vores kerneydelse.

Du er en tydelig, positiv og involverende personaleleder. 

Om KVUC

KVUC er en selvejende uddannelsesinstitution under staten. Vi tilbyder kompetencegivende uddannelse til unge og voksne på både HF, AVU og FVU-niveau samt ordblindeundervisning og GSK. Både som holdundervisning og som individuel fjernundervisning. KVUC ligger midt i København og er præget af storbyen, dens liv og befolkning. Vores kursister på AVU er især 25-30-årige, hvoraf en stor del har andensproglig baggrund. Vores mål er at give dem almenfaglige kvalifikationer og studiekompetence til at komme videre i uddannelse eller opkvalificere sig på arbejdsmarkedet. Du kan læse mere om KVUC på vores hjemmeside www.kvuc.dk

Yderligere oplysninger

Spørgsmål til stillingen kan rettes til rektor på KVUC, Anita Lindquist Henriksen, på tlf. 31412011. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send din ansøgning og CV i én samlet fil til Pers@kvuc.dk senest den 4. juni 2019 kl. 12. I emnefeltet bedes du skrive uddannelseschef AVU.

Der afholdes 2 samtalerunder. Forud for anden samtale vil vi efter aftale med ansøger indhente referencer og stille en opgave. Tiltrædelse den 1. august eller efter aftale.

Lønnen fastsættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Djøf.

Beliggenhed