Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læge, Aasiaat, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

23-05-2019
Expires
15-06-2019

Sundhedsvæsenet i et grønlandsk distrikt, som Aasiaat, er først og fremmest rettet mod sundhedsfremme og forebyggelse samt såvel medicinsk som kirurgisk sygdomsbehandling.

Du kan forvente en spændende og varierende arbejdsdag, da vi er borgernes primære sundhedstilbud. Vores funktioner udgår fra sygehuset til samtlige af distriktets beboere uanset om de er bosat i by eller bygd.

Du vil i denne stilling kunne blive tilbudt korte perioder som afløser i enten Qasigiannguit eller Qeqertarsuaq.

Størstedelen af din arbejdstid er afsat til almen medicin i ambulatoriet. Vi har en ugentlig operationsdag, og du må påregne at foretage mindre kirurgiske indgreb. Vores operationsstue og skadestue er veludstyret, og du vil have daglig adgang til laboratorium, røntgen og ultralyd. Foruden det lokale personale, så vil overlægerne på Landshospitalet i Nuuk samt rejsende specialistlæger inden for specialerne øjen, øre-næse-hals og dermatologi fungere som tætte samarbejds- og sparringspartnere.

Hvem er vi?

Du bliver del af et velfungere sygehus bestående af engagerede og dygtige kollegaer. Vi samarbejder tæt på tværs af faggrupper, da det er afgørende for det gode patientforløb og vores succes, f.eks. kræver noget arbejde tolkebistand hvorfor det lokale personale fungerer som tolk.

Hvem er du?

  • Vi ser gerne at du har speciale i almen medicin
  • Du er engageret i dit speciale og praktisk orienteret
  • Din arbejdstilgang er fleksibel og du samarbejder godt på tværs af faggrupper
  • Som person er du åbensindet, kommunikerende og ansvarsbevidst

Aasiaat

Du vil bo i et område tæt på enestående natur og mange oplevelser til søs. Sejlture, hvalsafari, fiskeri og kajaksejlads er en naturlig del af indbyggernes hverdag. I vintermånederne vil du opleve hvordan den hvide sne og nordlyset lyser landskabet op.

Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale.

Vi hører gerne fra dig hvis du som udgangspunkt, er interesseret i et vikariat af minimum 3 måneders varighed.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem:

http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201905190

Ansøgningsfrist: d. 15. juni 2019

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionslæge Niels Steen på tlf. (+299) 89 42 70 eller på e-mail: NIST@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Kenni Birk Andreasen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: KEBA@PEQQIK.GL 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

Beliggenhed