Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til medicinsk patientkoordinering, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

23-05-2019
Expires
13-06-2019

Trives du med mange bolde i luften, ad-hoc opgaver, overblik og at få dagen til at gå op i en højere enhed? Så er det måske dig vi søger til medicinsk patientkoordinering på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.

Vi søger dig der er uddannet sygeplejerske og som kan starte i en fastansættelse pr. d. 1. juli 2019 eller efter aftale.

Medicinsk Område ledes af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske. Medicinsk område indbefatter, udover ambulatoriet, et dagafsnit og to sengeafsnit med i alt 32 pladser inklusiv et integreret børneafsnit med otte sengepladser. Desuden er der et intermediært afsnit med 6 medicinske pladser.

Medicinsk ambulatorium inkl. børneambulatoriet og det onkologiske dagafsnit, samt afdelingen for patientkoordinering ledes af en koordinerende afdelingssygeplejerske. Medicinsk patientkoordinering består en sygeplejerske og en lægesekretær.

Dette team står for at indkalde medicinske patienter fra hele landet til behandling på Landshospitalet, samt indkalde byens borgere til ambulante udredninger og kontrol tider.

Ud fra lægens visitation planlægges gode og effektive patientforløb, i samarbejde med afdelingerne og ambulatoriet i forhold til plader.

Under medicinsk speciale hører en bred vifte af medicinske sygdomme, så som hjertepatienter, nyrepatienter, gigtpatienter, infektionsmedicinske patienter, patienter i AK behandling osv. Desuden har vi et børneambulatorium, der er en del af medicinsk ambulatorium.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

  • En afdeling, hvor der sker en kontinuerlig udvikling indenfor et fagligt bredt spektrum
  • En afdeling med gode og dygtige kollegaer

Vi søger en sygeplejerske der

  • har bred erfaring indenfor det medicinske speciale
  • er åben og interesseret i tværfagligt samarbejde
  • har interesse for at indkalde patienter fra hele Grønland, og ud fra visitationen medvirke til gode patientforløb

Læs mere HER

Nuuk

I Nuuk er byliv og imponerende natur hele tiden inden for rækkevidde. Her er gode muligheder for sejlture, fiskeri, fjeldvandring og skisport. Ligeledes finder du tidssvarende indkøbscentre og specialforretninger, en flot svømmehal, museer og idrætshaller samt et moderne kulturhus med musikarrangementer, teater og biograf.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem:

http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201905192

Ansøgningsfrist: d. 13. juni 2019

Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 25

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Koordinerende afdelingssygeplejerske Lena Ósk Ivarsdottir på tlf. (+299) 34 48 94 efter 13.00 eller på e-mail: leoi@peqqik.gl eller til oversygeplejerske Anne Birgitte Jensen på tlf. (+299) 344375 eller på e-mail: abj@peqqik.gl

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Niels Dorph på tlf. +299 34 46 87 eller på e-mail: NIDO@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

Beliggenhed