Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteankestyrelsen søger ingeniører til intern rådgivning

Skatteankestyrelsen København

Storkøbenhavn
23-05-2019
Expires
28-05-2019

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatteområdet. Det er et fælles mål, og vi bidrager til det på forskellig vis. I Taskforce understøtter vi sagsbehandlerne i alle tekniske spørgsmål i klagesager om fradrag for forbedringer og nedslag i grundværdien. Vi har brug for understøttelse for at kunne yde vores bedste, og derfor søger vi nu to ingeniører til vores team i Taskforce.

Opgaven
Vi har brug for dig, hvis du trives og kan genkende dig selv i vores koncernfælles værdier som er faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn.

Fagligheden viser du gennem kvaliteten og effektiviteten i dit arbejde. Du vil blive en del af et team af fire ingeniører hvis arbejde består i at understøtte sagsbehandlerne i arbejdet med beregninger i Molio Prisdata (tidligere V&S prisdata), over vurdering af forsyningsnet, herunder kloak, vand og varme, til undersøgelse af behovet for ekstra fundering med afsæt i geotekniske rapporter. Der er tale om både en skriftlig og mundtlig understøttelse af sagsbehandlerne. Da dit arbejde er et vigtigt led i sagsbehandlingen er det essentielt, at kvaliteten er i top og du har fokus på detaljen.

Ansvar påtager du dig naturligt. Du kan arbejde selvstændigt og stå på mål for kvaliteten og effektiviteten i dit arbejde. Du trives i en proces- og driftsorienteret rolle, hvor du tager ansvar for sagen i hele dens forløb hos dig, og hvor du har fokus på en hurtig og struktureret overdragelse af sagen til sagsbehandlerne.

Samarbejde viser du blandt andet gennem sparring med Skatteankestyrelsens ingeniørteam og sagsbehandlere omkring komplekse problemstillinger. Du værdsætter et stærkt fagligt miljø hvor samarbejde og sparring falder dig naturligt. For dig betyder det, at dit selvstændige arbejde hvor hver enkelt sag gennemgås og der foretages en byggeteknisk vurdering og materialegranskning af bilag samt beregninger udmunder i en drøftelse af sagen med Skatteankestyrelsens sagsbehandlere, der varetager den videre sagsbehandling.

Udsyn handler om at kunne se opgaveløsningen i en større sammenhæng til det at ville medvirke i at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Om dig
Du har en relevant byggeteknisk og/eller geoteknisk baggrund, gerne som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende. Derudover har du stærke kommunikative evner på dansk i både skrift og tale. Vi er fleksible i forhold til dit erfaringsniveau, da opgavernes sværhedsgrad i en vis udstrækning kan tilpasses dette. Vi ser derfor gerne en ansøgning fra dig, uanset om du er nyuddannet eller har erfaring.

Du vil indgå i et uformelt og uhøjtideligt miljø i et kontor bestående af ingeniører og sagsbehandlere som b.la. behandler klagesager på tværs af områder i Skatteankestyrelsen. Kontoret er organisatorisk placeret i vurderingsområdet.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om rekrutteringsprocessen ved at kontakte HR partner Emilie Bessermann på 3376 0929.

Læs mere om Skatteankestyrelsen på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger statens overenskomster.

Vi søger to ingeniører. Den ene stilling er med henblik på fastansættelse, mens den anden stillingen er tidsbegrænset i 2 år gældende fra ansættelsestidspunktet. Angiv gerne i din ansøgning, hvis du specifikt er interesseret i en tidsbegrænset ansættelse.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Ansøgningsproces og tiltrædelse
Du kan søge stillingen via nedenstående link, hvor du uploader ansøgning, CV, karakterudskrifter, uddannelsespapirer og øvrige relevante dokumenter. Oplever du tekniske udfordringer med at ansøge, kan du eventuelt hente hjælp i Statens e-rekruttering.

Der er ansøgningsfrist den 28. maj 2019 kl. 9 med henblik på tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. september 2019. Samtaler afholdes den 17. juni 2019.

Rekrutteringsprocessen kan omfatte brug af rekrutteringstest.

Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Beliggenhed