Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniørassistent til Institut for Biomedicin

Aarhus Universitet

Østjylland
23-05-2019
Expires
05-06-2019

Institut for Biomedicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en elektriker eller lign. teknisk faglært serviceteknikker med stor viden og erfaring inden for laboratoriebranchen.

Stillingen er ledig pr. 1. juli 2019 eller snarest muligt derefter og er en tidsubegrænset fuldtidsstilling.

Vi tilbyder et livligt internationalt arbejdsmiljø, hvor engelsk er det foretrukne sprog ved den daglige kontakt til instituttets forskningsmiljø. Instituttet beskæftiger cirka 450 medarbejdere, som dækker et bredt spektrum af biomedicins forskningsområder. Vi bidrager til bachelordelen af medicinuddannelsen og til bacheloruddannelsen i molekylærmedicin, tandlægeuddannelsen, kandidatuddannelsen i biomedicinsk teknik samt civilingeniøruddannelsen i biomedicinsk teknologi og medicinalkemi. Vores infrastruktur er veludviklet med vores moderne laboratorie-, core- og dyrestaldsfaciliteter. Du kommer til at arbejde i den helt nye forskningsbygning Skou-Bygningen eller noget tilsvarende, da vi er i gang med at føre vores gamle faciliteter up to date. Du kan læse mere om instituttet her (http://biomed.au.dk/) og om fakultetet her (http://health.au.dk/).

Dine arbejdsopgaver
Som serviceteknikker er dine primære opgaver at bidrage til den daglige drift og vedligeholdelse af diverse laboratorieudstyr samt den bagvedliggende tekniske infrastruktur. Du bidrager til opretholdelsen af laboratoriedriften gennem dit indgående kendskab til service på laboratorieinstrumenter, rettidig omhu, opfindsomhed og servicemindedhed. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med kompetente kolleger.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Reparation og vedligehold af laboratorieudstyr, f.eks. reparation og kalibrering af pipetter, eftersyn og indkøring af CO2 incubatorer, ASE systemer, Spektrofotometerer, Nanodrop mv.
  • Lovpligtigt eftersyn af centrifuger
  • Understøtte forskning ved f.eks. fremstilling af specielkomponenter
  • Administrative opgaver, f.eks. pakkemodtagelse og håndtering af risikoaffald
  • Tværfagligt samarbejde med andre institutter og fakultets bygningsservice
  • Understøtte opstilling og indkøring af nuværende og fremtidigt laboratorieudstyr

Du refererer til teknisk chef Conor Leerhøy.

Dine kompetencer
Du har en baggrund inden for laboratoriebranchen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med serviceopgaver inden for den biomedicinske verden.

Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du taler, læser og forstår teknisk engelsk.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Conor Leerhøy på tlf.: +45 28992241.

Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, C. F. Møllers Allé 6, 8000 Aarhus C, Danmark.

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftalen for ingeniørassistenter og forskningsteknikere ved forskningsinstitutioner og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Vejledning-for-ansøgere_-_teknisk-administrative-stillinger).

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via vores online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
5. juni 2019

 

Beliggenhed