Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdsmiljø i byggeprojekter på jernbanen

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
23-05-2019
Expires
12-06-2019

Vi lægger vægt på et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Vil du være med til at præge udviklingen?

Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator til at sikre arbejdsmiljøet i vores store og komplekse byggeprojekter på jernbanen.

Du bliver en del af et koordinatorteam, som består af 10 dedikerede og fagligt stærke arbejdsmiljøkoordinatorer. Teamet indgår i Anlægsdivisionen, som er Banedanmarks bygherreorganisation. Vi sætter arbejdsmiljø på dagsordenen og løser vores opgaver i samarbejde med danske såvel som udenlandske rådgivere og entreprenører.

Du får arbejdssted i vores nybyggede hovedkontor i København, dog må du forvente en del arbejdstid på byggepladserne, primært i Østdanmark, samt lejlighedsvis deltagelse på møder og i projekter i Jylland og på Fyn. Herudover kan der forekomme nat- og weekendarbejde i forbindelse med tilsyn.

Du håndterer arbejdsmiljøkoordinering i flere sideløbende projekter

Som arbejdsmiljøkoordinator deltager du aktivt i både store og små projekter. Det er dit ansvar, at der er fokus på arbejdsmiljøet.

I projekteringen af vores projekter koordinerer du omkring arbejdsmiljøet i forhold til bygbarhed, drift og vedligehold. Du udfører risikoanalyser, risikolog, journal og ”Plan for sikkerhed og sundhed”. Du medvirker desuden til at sikre en sikker adfærd hos medarbejderne på byggepladserne, og at vores entreprenører efterlever gældende arbejdsmiljøregler. Det betyder, at du afholder koordinerende sikkerhedsmøder, gennemfører sikkerhedsrunderinger samt opdaterer ”Plan for sikkerhed og sundhed”.

I det tilfælde at koordinatorfunktionen er udbudt, giver du input til kontraktmateriale og varetager sidenhen bygherretilsynet og vurderer leverancerne fra de eksterne arbejdsmiljøkoordinatorer.

Stærke kompetencer inden for arbejdsmiljø

Du skal have erfaring fra en lignende stilling, være uddannet arbejdsmiljøkoordinator og have erfaring med ledelse af byggeprojekter. Måske er du uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør. Ideelt set kender du til jernbanen og har praktisk erfaring med både projektering og udførelse af byggeprojekter.

Du er fortrolig med arbejdsmiljølovgivningen og branchevejledninger inden for bygge- og anlægsområdet og har et godt kendskab til byggeriets forskellige faser.

Du får en bred kontaktflade, og derfor er det vigtigt, at du kan lide at skabe nye samarbejdsrelationer og er positiv og løsningsorienteret i din tilgang til andre mennesker. Det har desuden betydning for samarbejdet med vores leverandører, danske som udenlandske, at du nemt begår dig på dansk og på engelsk, mundtligt som skriftligt.

Du har gennemslagskraft, er handlekraftig og ansvarsfuld, og du holder overblikket over dine projekter og bevarer roen i travle situationer.

Du har kørekort i kategori B, og det er en fordel, hvis du har egen bil.

Løn

Er du akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du uddannet bygningskonstruktør vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, bygningskonstruktører, produktionsteknologer/maskinteknikere, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt anlægschef Peter Villy Kristensen eller Risk Manager, Arbejdsmiljø Berit Helene Vangborg. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Beliggenhed