Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker/værkmester søges til Herstedvester fængsel

Herstedvester Fængsel

Storkøbenhavn
21-05-2019
Expires
12-06-2019

Værkmestre i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb. Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester. Du kan læse mere om uddannelsen på www.kriminalforsorgen.dk.

Som værkmester vil du indgå i et team af håndværkere (værkmestre), der servicerer fængslet. Dine arbejdsopgaver vil være diverse el-faglige opgaver.

  • Vi søger en kollega, der
  • Er el-fagligt kvalificeret og engageret i uddannelse af indsatte/klienter
  • Er serviceminded, samarbejdsvillig, ansvarsbevidst og pligtopfyldende
Vi tilbyder

  • En varieret hverdag med mange faglige og personlige udfordringer
  • Tværfagligt samarbejde med mange faguddannede værkmestre inden for VVS, tømrer, maler og gartner, der servicerer fængslet og som forestår lærlingeuddannelse af fængslets indsatte.
Løn- og ansættelsesvilkår

Herstedvester fængsel søger en værkmester med tiltrædelse 15. juli 2019 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Den daglige arbejdsdag vil være fra kl. 07.30 til kl. 15.00, fredag til kl. 14.30.

Ansættelser sker i henhold til tjenestemandsloven og lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne om ny løn. Stillingen er indplaceret i løngruppe 3.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Herstedvester fængsel, Holsbjergvej 20, Albertslund

Herstedvester Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger,1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Herstedvester Fængsel har 158 pladser, heraf 18 særlige visitationspladser til sædelighedsdømte, 20 halvåbne pladser, 10 kvindebladser, 14 intensive pladser til psykisk og somatisk syge og 10 pladser til sårbare indsatte. Desuden huser fængslet forvaringsdømte grønlændere.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

For interne ansøgere: Som tjenestemand skal du inden ansøgningsfristens udløb den 5. juni 2019 kl. 12.00 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om en bedømmelse. Denne bedømmelse uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 12. juni 2019 kl. 12.00.

For eksterne ansøgere er ansøgningsfristen er den 12. juni 2019 kl. 12.00.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.
Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge.

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til enhedsleder Poul Erik Egevang, tlf. 72 55 14 26 eller 72 55 65 84.

Beliggenhed