Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VID Gymnasier søger en kemi- og biologiunderviser til et barselsvikariat i skoleåret 2019/20

Viden Djurs

Østjylland
16-05-2019
Expires
03-06-2019

Med ansættelse pr. 1. august 2019 søger vi en underviser på fuld tid til et barselsvikariat i kemi og biologi på vores HTX-afdeling i Grenaa.

For at kunne undervise i gymnasiet skal du have en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau. Du skal have lyst til at arbejde tæt sammen med unge mennesker, og være ambitiøs ift. elevernes læring og dannelse.

Som underviser på VID Gymnasier skal du være fagligt dygtig, besidde pædagogiske evner og være indstillet på at tage ansvar. Du bliver en del af et team, hvor man sammen planlægger og forbereder en stor del af undervisningen.

For yderligere informationer kontaktes Rektor Morten Bang på tlf. 2021 0647 eller på mbs@videndjurs.dk. Endvidere henvises til skolens hjemmeside på www.videndjurs.dk, hvor du kan læse mere om vores uddannelser.

Skriftlig ansøgning skal være skolen i hænde senest mandag d. 3/6 kl. 12.00 på mailadresse, mbs@videndjurs.dk. Der vil blive afholdt samtaler torsdag og fredag i uge 23. Alle interesserede uanset baggrund opfordres til at søge stillingerne. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

 

VID Gymnasier, N.P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa.
VID Gymnasier udgør sammen med VID Erhvervsuddannelser den organisatoriske enhed Viden Djurs.
Vi lægger vægt på selvstændighed, troværdighed, fællesskab, ansvarlighed og anerkendelse.

Beliggenhed