Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supporter til Geografisk fagspecialist - deltidsstilling

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
16-05-2019
Expires
31-05-2019

Til vores team, i Kørestrøm Drift, søger vi en dygtig supporter til vores geografiske fagspecialister til Banedanmarks køreledningsanlæg. Du kommer til at arbejde ud fra Banedanmarks afdeling i Ringsted. Den ugentlige arbejdstid er 15 timer.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team med et stærkt fællesskab. Teamet’s primære opgave er det daglige driftsansvar for køreledningsanlægget og igangsættelse af vedligeholdelsesopgaver.

Vi søger en person, som har en omfattende erfaring med forvaltning af køreledningsanlæg, som kan støtte vore geografiske fagspecialister med at løfte deres ansvar for at foretage inspektioner og tilstandsvurderinger af kørestrømsanlæg.

Du skal også hjælpe med at følge op på fremdriften og kvaliteten af vedligeholdelsesarbejdet.

Deltagelse i undervisning af beredskaber, køreledningstekniske kurser m.m. kan forekomme.

Erfaren kørestrømstekniker
Du har en bred kørestrømsteknisk baggrund og et grundigt kendskab til opbygning af køreledningsanlæg med tilhørende returstrømssystemer. Du har endvidere et grundigt kendskab til bekendtgørelse 1608 samt EN50-122.

For at opretholde et godt samarbejde i teamet er det vigtigt, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du har gennemslagskraft og er i stand til at holde hovedet koldt, når det går stærkt, og situationen kræver det. Det falder dig også naturligt at arbejde selvstændigt samt at få tingene fra hånden, og du sætter en ære i at se resultaterne af dit daglige arbejde.

Som supporter for de Geografiske Fagspecialister skal du udføre sikkerhedsklassificeret arbejde og derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil bl.a. blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafikstyrelsens hjemmeside (www.trafikstyrelsen.dk).

Løn
Er du uddannet maskinmester vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen for Maskinmestre i Land.

Er du uddannet håndværker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Er du uddannet kørestrømstekniker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Jesper Sejerø Hansen eller teamleder Michael Dalgaard. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Beliggenhed