Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Betjent

KU SCIENCE FAK. SEK.

Storkøbenhavn
15-05-2019
Expires
03-06-2019

SCIENCE Campus Service ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) ved Københavns Universitet søger en betjent til tiltrædelse 1. juli eller snarest derefter. Stillingen er på fuld tid.

SCIENCE Campus Service varetager drift, vedligehold og service af bygninger og terræn på fakultetets område, dvs. bygninger og terræn på henholdsvis Nørre Campus, dele af City Campus samt Frederiksberg Campus. Det samlede areal for hele fakultetet er ca. 390.000 m2.

SCIENCE bygningsareal består af undervisningslokaler, laboratorier, auditorier, kontorer, kantine-faciliteter og studenterområder. SCIENCE Campus Service har ca. 85 medarbejdere fordelt på de tre campusområder.

Driftsservice på Frederiksberg søger en betjent, hvor håndtering af AV-udstyr bliver et særligt ansvarsområde. Derudover vil stillingen også indeholde andre betjentopgaver så som tilsyn med auditorier, postomdeling, renholdelse af fortove og arealer, snerydning og mindre håndværksmæssige opgaver, som vedrører vore SLA aftaler (Service - Level - Agreement) med institutterne.

Du vil indgå i et team bestående af en inspektør og et mindre antal betjente, der servicerer en bred brugergruppe af forskere, undervisere, studerende, ansatte og lejere. Vi har en spændende og travl hverdag, hvor service over for brugerne er højt prioriteret.

De primære arbejdsopgaver omfatter

 • tilsyn med og klargøring af auditorier og AV udstyr
 • renholdelse af ind- og udvendige områder
 • affaldshåndtering
 • post- og pakkemodtagelse og fordeling
 • rapportering af fejl og mangler i vores Facility Management System
 • ·opstilling til eksamen
 • bemanding af reception, herunder bl.a. udlevering af post, pakker, nøgler, gæsteparkeringsbilletter og gæsteadgangskort
 • diverse ad hoc opgaver
Vi forventer at du:
 • har stor erfaring med håndtering af AV udstyr
 • er initiativrig, selvstændig og fleksibel
 • har gode samarbejdsevner
 • kan og vil servicere vores brugere på en venlig og effektiv måde
 • har erfaring med IT på brugerniveau
 • har kørekort
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S- Fællesoverenskomsten) og Organisationsaftale for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden.
Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 3. juni 2019.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i perioden uge 23-24.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til inspektør Brian Kisum på bhk@science.ku.dk eller på tlf. 35 33 20 95 dagligt kl. 11-13.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Beliggenhed