Musikbibliotekar søges 8 timer ugentligt

DKDM

Storkøbenhavn
15-05-2019
Expires
06-06-2019

Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Bibliotek søger en erfaren musikbibliotekar op til 8 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. august 2019 eller snarest derefter.
Du kan f.eks. være efterlønsmodtager eller pensionist.

Opgaverne i biblioteket varetages til dagligt af et team bestående af to faste medarbejdere samt en studentermedhjælp med reference til uddannelses- og bibliotekslederen.

Det er bibliotekets vigtigste opgave at give studerende og lærere adgang til noder, bøger, musikindspilninger og andre materialer til brug for undervisning, koncertvirksomhed, forskning og kunstnerisk udviklingsarbejde.

Arbejdet består i udlånsvagter (herunder brugerforespørgsler telefonpasning, besvarelse af mails i bibliotekets indbakke samt behandling af interurbanlån (BOB). Kendskab til Aleph vil være en fordel.)

Vi forventer, at du har kendskab til klassisk musik samt biblioteksfaglige kundskaber. Derfor er det vigtigt, at du har:

  • Bibliotekaruddannelse
  • Kendskab til klassisk musik og noder

Desuden sætter vi pris på, at du er:
  • Serviceminded og indstillet på god dialog med brugere og kolleger
  • God til dansk og engelsk i skrift og tale
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Stillingen er på ca. 8 timer ugentlig og besættes i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden kan variere jf. konservatoriets årsplan, men vil som udgangspunkt være inden for tidsrummet: 9.30-14.30 to dage ugentligt efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos uddannelsesleder Jakob Holtze på mail: jakob.holtze@dkdm.dk.

Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og eventuel tidligere beskæftigelse skal være konservatoriet i hænde senest torsdag den 6. juni 2019 kl. 12.00.

Praktisk information

DKDM

 
Rosenørns Allé 22
Telefon 72267226
Beliggenhed