Studerende fra Husdyrvidenskab søges til stilling som SoMe-student på PLEN, KU

KU - SCIENCE - PLEN

Storkøbenhavn
14-05-2019
Expires
28-05-2019

Hos Strategi- og Kommunikationsteamet på Institut for Plante- og Miljøvidenskab ved Københavns Universitet søger vi en husdyrvidenskabsstuderende til at lave spændende indhold på vores sociale medier. Stillingen er med besættelse 1. august 2019, og den månedlige arbejdstid er 10 timer.


Som SoMe-student vil du arbejde med:

  • at lave spændende opslag til Husdyrvidenskabs Facebook - og Instagramside
  • at skaffe ’take-overs’ til vores Instagram blandt studerende og færdiguddannede
Vi leder efter en kandidat, som:
  • læser en BA i Husdyrvidenskab og har cirka 1 et år tilbage af studiet
  • har erfaring med sociale medier
  • skriver godt og korrekt dansk
  • har interesse i at kommunikere om sin uddannelse
  • har et bredt netværk i studiemiljøet på Husdyrvidenskab
  • er selvkørende da du selv planlægger og tilrettelægger dit arbejde
  • leverer til aftalte deadlines
  • er initiativrig og iderig, da du selv er med til at præge sidernes indhold
Arbejdstid og løn
Stillingen er en ubegrænset stilling, der dog forudsættes af, at kandidaten er indskrevet på bacheloruddannelsen i Husdyrvidenskab på Københavns Universitet. Ansættelse og aflønning sker efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for kontorfunktionærer i statens tjeneste HK/Stat. Du vil blive indplaceret som HK-studerende efter anciennitet.
Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Lene Sparsø på mail: lst@plen.ku.dk.

Ansøgning
Send ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. anbefalinger via linket SØG STILLINGEN nedenfor senest den 28. maj 2019. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Om Instituttet
Vi er et institut, som hører under det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet. Instituttet består af 11 afdelinger; herunder 9 forskningssektioner samt et sekretariat og afdelingen plantefaciliteter &værksteder. I alt er vi ca. 500 ansatte og 1100 studerende på instituttet. Instituttet har hovedadresse på Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg. Derudover har vi til huse i Taastrup - henholdsvis på Taastrup Campus og Pometet. Vores forskning har fokus på planter, mikroorganismer, dyr og miljø. Instituttets forskning og undervisning omfatter naturressourcer, landbrug, bioteknologi og syntesebiologi fra det molekylære niveau til økosystemer.

Praktisk information

KU - SCIENCE - PLEN

 
Frb. Campus område 2, Thorvaldsensvej 40
Telefon +4535328282
Beliggenhed