Gymnasieafdelingen ved Campus Vejle søger engagerede og dygtige lærere til HF og HHX

Campus Vejle

Syd- og Sønderjylland
13-05-2019
Expires
29-05-2019

På Handelsgymnasiet søger vi lærere til 1-2 faste stillinger i fagene afsætning, informatik og engelsk. Herudover søger vi lærere til ca. 4 årsvikariater bredt inden for HHX-fagrækken (informatik, virksomhedsøkonomi, international økonomi, afsætning, dansk, historie, tysk og samfundsfag).

På HF søger vi lærere til 1-2 faste stillinger og 3-4 årsvikariater (hel- eller deltid) bredt inden for HF-fagrækken (biologi, dansk, engelsk, geografi, historie, kemi, matematik, mediefag, musik, religion og spansk).

Vi forventer, at du

  • Er kandidat
  • Kan lide at arbejde med unge mennesker
  • Leverer undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet.
  • Formår at inspirere og motivere eleverne til at blive så fagligt dygtige som muligt
  • Medvirker til at udvikle dit fag i fagfaglig såvel som tværfaglige samarbejder
  • Er en kollegial holdspiller

Hvem er vi

Gymnasieafdelingen ved Campus Vejle rummer ca. 1200 elever på tre ungdomsuddannelser – HHX, HF og EUX. Vi samarbejder tæt med andre uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Gymnasieafdelingen har som bærende værdier, at vi møder eleverne i øjenhøjde, undervisningen er tæt på virkeligheden og tilbyder engageret læring. Vi støtter dem, der har brug for det, og udfordre de der kan og vil mere. I Gymnasieafdelingen lægger vi vægt på den tillidsfulde drøftelse samt professionelle lærings- og arbejdsfællesskaber. Undervisningsaktiviteter er præget af, at IT anvendelse er højt prioriteret.

Campus Vejle er en af regionens største uddannelsesinstitutioner og udbyder en bred vifte af ungdomsuddannelser og kursusaktiviteter på henholdsvis Handelsgymnasiet, HF, EUX Business, EUD Business, VUC, Kursuscentret og AspIT / AspIN. Herudover har Campus Vejle et stort Sportscollege og en række elever, der flytter til Vejle for at tage sig en uddannelse og dyrke deres sport.

Om stillingen

Du ansættes i Gymnasieafdelingen, men tilknyttes primært én uddannelse.

Kandidater med to eller flere fag vil blive foretrukket. Stillingerne kan søges af ansøgere både med og uden pædagogikum.

Som ny medarbejder får du en mentor tilknyttet, så du kommer bedst muligt ind i arbejdet og finder dig til rette i lærerkollegiet.

Du kan læse mere om Gymnasieafdelingen og Campus Vejle på vores hjemmeside www.campusvejle.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af din baggrund og erfaring. Ansættelse fra 1. august 2019.

Hvis du har spørgsmål 

Er du velkommen til at kontakte:

  • Uddannelsesleder ved HHX Sanne Guldberg Gaasvig på tlf. 72 16 26 05, e-mail saga@campusvejle.dk
  • Uddannelsesleder ved HHX Jesper Kristensen på tlf. 26 25 79 83, e-mail jekr@campusvejle.dk
  • Uddannelsesleder ved HF Jens Tønning på tlf. 72 16 27 98, e-mail jent@campusvejle.dk

Ansøgningsfrist  

Ansøgningsfristen er onsdag den 29. maj 2019 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 24 og 25.

Ansøgning

Du søger stillingen online ved at åbne linket "Søg jobbet ", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, eksamenspapirer samt yderligere bilag. 

Praktisk information

Campus Vejle

 
Boulevarden 48
Telefon 72162616
Beliggenhed