Kollega til kontrol af eIndkomst indberetninger

Skatteforvaltningen, Struer

Vestjylland
10-05-2019
Expires
26-05-2019

Vil du bidrage til kontrol af indberetningspligtige virksomheder og brænder du for at arbejde med regnskaber, bogføring, og bilag? Går du endvidere engageret ind i opgaver og motiveres af faglige kompetente teams? Så er du måske vores kommende kollega.

Udgående kontrol og sagsbehandling
I Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjepart til brug for Skattestyrelsens digitale processer fx årsopgørelsen, samt at bidrage til den løbende udvikling af en effektiv administration på personområdet. Konkret arbejder vi med driftsopgaver, service og kontrol inden for eKapital, eIndkomst og PAL/PAF

Du vil indgå i et team af medarbejdere, der alle målrettet arbejder for at sikre en korrekt skatteansættelse. I enheden er der pt 15 medarbejdere, hvor alle arbejder sammen i mindre teams om at løse opgaver i forskellige projekter inden for primært eIndkomst indberetningerne.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Gennemgang af lønindberetninger og kontrol af disse i forhold til regnskab
  • Udbetalingskontrol af negativ A-skat og AM Bidrag
  • Vejledning af virksomheder i forhold til lønindberetning og skatteregler for arbejdsgivere
  • Fysiske kontrol besøg hos virksomheder med fokus på indberetninger til eIndkomst

Der er stort fokus på datakvalitet af indberetningerne, da kvaliteten har betydning for lønmodtagernes årsopgørelser. Datakvaliteten har ligeledes en betydning for de virksomheder, som anvender eIndkomstsystemet til blandt andet kreditvurdering.

Afledte konsekvenser kan være forkerte udbetalinger af sociale ydelser mv. Herudover har datakvalitet betydning for Skattestyrelsens opfyldelse af internationale udvekslingsforpligtelser, hvor manglende eller forkerte data reelt kan få Danmark til at agere ”skattelyland”. Datakvalitet har således en stor samfundsmæssig betydning.

Du vil få en bred kontaktflade i jobbet og der vil være kontakt og dialog med samarbejdspartnere, borgere og virksomheder. Du bliver en del af et stærkt fagligt team, som kan give dig yderligere faglig ballast samt sparring på opgaverne.

Engageret teamplayer med gode revisionskompetencer
Du har en teoretisk baggrund som skatterevisor, cand.merc. Aud., HD-R eller lignende. Du har en solid IT-mæssig baggrund, gerne med erfaring inden for Excel.

Du har en konstruktiv tilgang til problemstillinger, er analytisk og arbejder løsningsorienteret. Du skal sammen med dit team kunne levere de bedst mulige resultater. Herudover er det ligeledes afgørende, at du har gode kommunikationsevner og kan udtrykke dig klart og præcist i både skrift og tale, da du ofte skal formidle komplicerede indberetningsdata på en forståelig måde til de indberetningspligtige virksomheder.

Du bliver Skattestyrelsens repræsentant i virksomhederne, hvorfor det er afgørende, at du kan håndtere enhver situation selvstændigt med et højt fagligt niveau og med udgangspunkt i Skattestyrelsens strategi om ”Borgere og virksomheder i centrum”.

Din nye arbejdsplads
Din enhed er organisatorisk placeret i Skattestyrelsen, Person, Persondata, som er et forretningsområde med ca. 200 medarbejdere.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Vi er fagligt stolte og det med god grund. Vi løser vores opgaver med høj kvalitet og er dermed en vigtig brik i skatteforvaltningens primære opgaver, som er finansieringen af det danske velfærdssamfund. Vi værdsætter sparring og tæt samarbejde, og vi søger indflydelse på de opgaver, hvortil vi kan tilføre viden og kompetence. Vi bidrager blandt andet til ny lovgivning, som forbedrer vores kontrol af indberetninger på 3. partsområdet.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest søndag d. 26/5-2019.

Vi forventer at afholde samtaler 3 og 4. juni 2019

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Bettina Kaastrup på telefon 72 37 08 92.

Der kan i forbindelse med rekrutteringsforløbet blive anvendt personligheds- og logiktest

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit fysiske arbejdssted bliver indtil videre Fabriksvej 13, 7600 Struer.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Om Skattestyrelsen
Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information

Skatteforvaltningen, Struer

 
Fabriksvej 13
Telefon 72370892
Beliggenhed