Rybners søger medarbejder til digitalisering af arbejdsprocesser

Rybners

Syd- og Sønderjylland
09-05-2019
Expires
23-05-2019

Vil du være med til at digitalisere fremtidens arbejdsprocesser på erhvervsskolerne? Vil du være med til at løfte vores software-automatisering til et helt nyt niveau og samtidig være med til at implementere løsningerne samt supportere brugerne på 55 erhvervsskoler? Så er du måske vores nye udvikler af administrative robotter.

Du bliver en del af et team, der arbejder med automatisering af processer ved hjælp af RPA (Robotics Process Automation). Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for proces- og RPA-udvikling, og du får en faglig forankring i et team med 5 andre dygtige og engagerede konsulenter.

Jobbet

Opgaven med at automatisere processer er placeret i et administrativt fællesskab med Rybners som værtsinstitution, og dine arbejdsopgaver med at udvikle, konfigurere og vedligeholde robotter løses i tæt dialog med medarbejderne på det område, som skal automatiseres. Der er i alt 55 medlemsskoler i Det Administrative Fællesskab, som alle har mulighed for at idriftsætte de centralt udviklede robotprocesser.

Vores fokus i udviklingen er på kvalitet og standardisering, så vi kan genbruge mest muligt på tværs af uddannelsesinstitutionerne. For at sikre den bedste kvalitet af vores automatiserede robotprocesser har vi stort fokus på at håndtere og minimere fejl. Det er derfor vigtigt, at du kan gå systematisk til opgaverne for at sikre, at ingen detaljer bliver overset.

Du kan se frem til at starte i et nyoprettet job, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på arbejdsmetoderne, da vi fortsat er ved at skabe vores måde at arbejde med RPA på.

Stillingens fokus er for nuværende på RPA-udvikling, men i fremtiden vil du også deltage i andre udviklingsprojekter f.eks. omkring automatisering ved brug af Machine Learning og AI. Der er tale om et spændende job inden for et område, der er i en rivende udvikling med mange fremtidsmuligheder.

Arbejdsopgaver

 • Udvikle robotprocesser i RPA-software, herunder test og udarbejdelse af dokumentationsmaterialer
 • Implementere udviklede robotprocesser på medlemsskolerne
 • Vedligeholde og forbedre allerede udviklede robotter
 • Overvåge og sikre stabil drift af implementerede robotprocesser
 • Indgå i dialog med brugere om robotprocesserne
 • Varetage supportfunktionen i forhold til de lokale superbrugere på medlemsskolerne
 • Undervise lokale superbrugere i elementær robotudvikling
 • Være med til at udvikle og udbrede standarder for RPA-udvikling 

I RPA-udviklingsarbejdet anvender vi bl.a. UiPath, Jira, Confluence og Jira Helpdesk. Du behøver ikke kende programmerne på forhånd, og vi sikrer en grundig oplæring og løbende kompetenceudvikling.  

Vi forventer, at du 

 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx inden for softwareudvikling, teknik eller økonomi. Det er nødvendigt med kompetencer min. på niveau med at arbejde med makroer i Excel
 • er udadvendt, selvstændig og engageret og brænder for at yde en god service
 • trives bedst i et team, hvor man deler viden og arbejder efter fælles standarder og mål
 • brænder for digitalisering i bred forstand
 • kan forholde dig kritisk og konstruktivt til egen og andres opgaveløsning og komme med forslag til forbedringer
 • er struktureret og kan bevare overblikket - også i pressede situationer
 • har datadisciplin og kender vigtigheden af, at opgaverne dokumenteres, følges og afsluttes 
 • dansk i skrift og tale

Ansættelse

Det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Rybners ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt.

Ansættelse sker i henhold til Cirkulære om organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Lønnen bliver fastlagt efter principperne for Ny Løn. 

Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende straffeattest og en blank børneattest.

Ansøgning

Hvis du synes, at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "SØG JOBBET".

På Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem, da vi ønsker at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgningerne.

Når du har sendt din ansøgning, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Samtaler afholdes i uge 22.

På Rybners udbydes attraktive uddannelser, der udfordrer eleverne, så de bliver så dygtige som de kan.

Vi tror på, at høj faglighed og stort engagement er afgørende for elevernes læring, og arbejder for dette gennem særligt fokus på kompetente og motiverede medarbejdere og tæt samarbejde og dialog med elever, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Praktisk information

Rybners

 
Spangsbjerg Møllevej 72
Telefon
Beliggenhed