Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naviair Communications & Customers søger en engageret studentermedhjælper

Naviair

Storkøbenhavn
09-05-2019
Expires
20-05-2019

Er du en af fremtidens bedste kommunikatører? Kan du skrive hurtigt, levende og skarpt? Og har du interesse for strategieksekvering og intern kommunikation – og ikke mindst luftfart? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.
Vi søger en ambitiøs og engageret kommunikatør som har mod på at omsætte sine kundskaber og studieviden til konkrete resultater i den ”virkelige verden”. Vi tilbyder til gengæld et lærerigt studenterjob som styrker dit udgangspunkt, når du en dag er færdig med studierne.

Om os
Du bliver en del af et lille team på 5 personer, der arbejder tæt sammen – og du kommer til at indgå på lige fod med alt, hvad det indebærer. Du kan i princippet komme til at arbejde med opgaver af enhver karakter, men dine opgaver kommer i stort omfang til at ligge inden for intern kommunikation. Her er en af vores vigtigste opgaver at skabe begejstring og engagement samt at fastholde fokus og opbakning i organisationen til udmøntningen af vores nye forretningsstrategi. Aktuelt har vi travlt med at udrulle en række nye initiativer og skabe et bredt medejerskab. Her har vi brug for hjælp fra en engageret studentermedarbejder.

Om dig
Du er initiativrig og engageret i dine opgaver. Du kan arbejde selvstændigt, selv om vi naturligvis aldrig lader dig i stikken, men altid er klar med sparring og rådgivning. Og så har du flair for at skrive både journalistisk og informativt samt for at arbejde med hjemmeside og intranet.

Vi forventer at du:

  • Har flair for at arbejde med skriftlig kommunikation
  • Skriver flydende og fejlfrit dansk og forstår at se den gode historie
  • Skriver godt på engelsk
  • Kan arbejde med produktion af videoindslag
  • Kan operere i Photoshop
  • Kan tænke kommunikationsstrategisk og eksekvere effektivt
  • Har styr på Office-pakken og kan sætte en præsentation op i Power Point
  • Er klar til at hjælpe – også med de rutineprægede opgaver
  • Er i slutningen af din bachelor eller i starten af din kandidat
  • Du studerer på en uddannelse hvor du specialiserer dig i kommunikation

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer om ugen fordelt over to-fire dage efter aftale. Arbejdsstedet er Naviair Allé 1 ved Københavns Lufthavn.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation (OAO) – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelse er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til ”Hemmelig” (NATO SECRET).

Interesseret?
Så klik på ”Ansøg” og send en motiveret ansøgning og dit CV senest den 20. maj 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Bo Pedersen på e-mail bop@naviair.dk.

Naviair ser mangfoldighed som en styrke og vi opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Beliggenhed